Ogólne > Rodzina ...
Wyprawka do szpitala
Idris:
To ustalmy. Histeryzuje czy bagatelizuje? Osobiście jestem za tym drugim. Bagatelizuje hieny kici.
1941:
--- Cytat: aisak w 17 Sie 2013, 23:46:57 ---Masz racje o fejsie.
Co do hieny, nie ludz sie :D, bylo do wszystkich "starych" bywalcow, z tym, ze nikt sie nie rzucal. Zreszta wystarczy poczytac.
Ale chyba zaczynam miec powazna alergie na powtarzajace sie argumenty ad personam osob, ktore wpadaja na forum, spluna byle czym pod nogi i zbieraja nogi za pas....
I tez nie wspomne, zapomnial wol... ;)
Ale Ty wiesz, ze to nie ad personam... tylko ku... i z zyczliwoscia :)
--- Koniec cytatu ---
Na czacie bywa podobnie, tez ataki ad persona bez wyraznego powodu i nogi za pas. Ale chyba sie domyslam dlaczego tak sie dzieje hahaha ;)
aisak:
--- Cytat: Idris w 18 Sie 2013, 00:15:21 ---To ustalmy. Histeryzuje czy bagatelizuje? Osobiście jestem za tym drugim. Bagatelizuje hieny kici.
--- Koniec cytatu ---
Ale to chyba nie moj problem? Czy ja komus wytykam histerie lub hieny? Odbijam tylko tym samym.
Osobiscie nikomu pierwsza nie powiem,ze histeryzuje i ze jest hiena...
aisak:
--- Cytat: 1941 w 18 Sie 2013, 00:16:03 ---
Na czacie bywa podobnie, tez ataki ad persona bez wyraznego powodu i nogi za pas. Ale chyba sie domyslam dlaczego tak sie dzieje hahaha ;)
--- Koniec cytatu ---
No i to jest beznadzieja. Daczego nie mozemy trzymac sie tematu i polemizowac i argumentowac, tylko zawsze musi byc cos w cyklu: Ty hieno, Ty histeryzujesz, a nie, bo Ty brzydko pachniesz.. a nie bo Ty brzydziej i nie masz logo Nike na gumofilcach?
5 lat mamy czy 6 ?
ps. znowu uslysze "argument", bo Ty histeryzujesz ::) :D?
Idris:
Asiak tylko to nie była ani dyskusja ani polemika. Dziewczyna zadała pytanie, dostała odpowiedź weź laptop co przyznasz wysmielismy . To my zaczęliśmy robić z tego smichy wiec dostaliśmy hienami w twarz. Tyle, nie ma co nad tym spędzać wieczoru.
Ps. Przypisywanie miana hieny wszystkim bywalcom naprawdę odbieram jako rodzaj histerii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej