Ogólne > Dania i o Danii

Kupa szczescia ;)

<< < (7/13) > >>

Jomir:

--- Cytat: vordingborg w 06 Paź 2013, 17:36:59 ---Ja to widzę tak lepsze gówno w polu niż fiołki w Neapolu  :)
 jak ktoś się dodzwoni to będzie miał kupę szczęścia  gratis  ;)
http://www.dba.dk/prima-hestegoedning-klargoer/id-1003754215/

--- Koniec cytatu ---
haha... to Ci dopabuse kupa szczescia :)

1941:

--- Cytat: Jomir w 06 Paź 2013, 19:33:45 ---No, to zes mnie chlopie pocieszyl :(
Tydzien temu przez Szwecje przejezdzalam i te pagorki i lasy iglaste... myslalam, ze jakas namiasteczke Bieszczadow mozna tam odszukac... a to jeno do popatrzenia :(

--- Koniec cytatu ---

Norwegia  ;) :)
Tys je piknie, hej  :) :)

Jomir:
Jeno daleko  >:(
Jakbym miala dylowac do Norwegii, to juz do Polski zabi skok.

1941:

--- Cytat: Jomir w 06 Paź 2013, 19:37:54 ---Jeno daleko  >:(
Jakbym miala dylowac do Norwegii, to juz do Polski zabi skok.

--- Koniec cytatu ---

Jam ci mam tylko na prom, zabi krok, wiec wole jednak fjordy norweskie. Nawet z kolega z Norge gadalem w pracy, on smiga co dwa tygodnie do domu, dojrzewam chyba do wycieczki do tego pieknego kraju. Do pracy nie, bo tam mieso swinina, jeszcze drozsza niz w DK  :(, poza tym oni emigruja za kasa do Szwecji i Danii, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi  ??? dodam, ze zaden specjalista on nie jest, zwykly pracownik. Chyba, ze znajomek znajomego itd. bo spolka trojnarodowa  ??? ??? ??? ???  Aaaaa nie bede go nawet pytal  :-\ :-\

inna:
Norge male cudenko!!!  :-* Sognefjord, trole, gletsjere, Svalbard-miski ........ <3  no i tunelllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej