Ogólne > Hydepark

Duńscy lekarze i ich błędy

<< < (13/20) > >>

myszka0807:

--- Cytat: slaban w 21 Lis 2013, 19:15:55 ---Duńscy lekarze to tragedia!!! :(
Żona zmieniała cztery razy lekarza rodzinnego z różnymi skutkami, duński specjalista prawie wysłał ją na tam ten świat sytuacje uratował polski specjalista pracujący w kopenhaskim szpitalu.

--- Koniec cytatu ---
to chyba nie ma roznicy dunski czy polski .Nie roztkliwiam sie nad tym chociaz w Polsce moj tato lezal w szpitalu i mial operacje ,no coz na sali lezalo dwoch pacjentow o tym samym nazwisku i pomylono leki ?!?!?coc dodac coz ujac ?!?!?tato zmarl.Po pogrzebie chcielismy cokolwiek z ta sprawa zrobic ale nie odnaleziono zadnej dokumentacji ze taki pacjent tam przebywal.Przyszlo sie pogodzic nam z takim bledem i ze strata ojca

czesio:
temat taki jak inne zwykły życiowy a to jest forum na którym się dyskutuję - jeśli komuś to nie pasuję to niech nie czyta i się nie wypowiada - jakie to proste  ;)

myszka0807:

--- Cytat: czesio w 24 Lis 2013, 09:16:49 ---temat taki jak inne zwykły życiowy a to jest forum na którym się dyskutuję - jeśli komuś to nie pasuję to niech nie czyta i się nie wypowiada - jakie to proste  ;)

--- Koniec cytatu ---
hey czesio nikt Ci nie zarzuca ze temat nie taki .Mysle ze skoro napisales taki a noe inny temat bardzo ci dopiekla dunska sluzba zdrowia.Tylko wspolczuc.Ja jeszcze szpitala tu nie odwiedzilam jako pacjent ,procz tego ze moj syn mial tu operacje i tez przezywalam to jak....ale teraz z perspektywy czasu patrze na to inaczej a wtedy czas mi sie dluzyl a ja patrzylam jak moj syn cierpi i wyje z bolu.Wszystko zakonczylo sie pozytywnie po telefonie mojego adwokata z pracy .Czekal syn na operacje 14 godzin.Bo niby chirurga nie bylo wolnego.Jezyk w naszym wykonaniu lichyi dlatego ucielam sie do pomocy na terenie mojego zakladu.komplikacji zadnych nie bylo i oby jak najrzadziej tam byc pacjentem.

ina67:
Moim zdaniem lekarze pierwszego kontaktu w Danii są rózni - tak jak i w Polsce. Jak pomoze - dobry, nie pomoze - zły.
Jednak moje najwieksze doswiadczenia wiaza sie z neurologami, neurochirurgami, neuropsychologami, neuropsychiatrami i to w kilku szpitalach w Kopenhadze. Finalowo trafiłam do Rishospital na neurologiczna operacje na mózgu. W Polsce nie miałabym zadnych szans na przeprowadzenie tego typu zabiegu. Tutaj dostałam szanse na nowe, normalne życie. I chocby dla tego zawsze bede wydawla pozytywna opinie o dunskiej sluzbie zdrowia. A z katarkiem i kaszelkiem to sobie jakos  poradze sama:)

myszka0807:

--- Cytat: ina67 w 25 Lis 2013, 13:42:35 ---Moim zdaniem lekarze pierwszego kontaktu w Danii są rózni - tak jak i w Polsce. Jak pomoze - dobry, nie pomoze - zły.
Jednak moje najwieksze doswiadczenia wiaza sie z neurologami, neurochirurgami, neuropsychologami, neuropsychiatrami i to w kilku szpitalach w Kopenhadze. Finalowo trafiłam do Rishospital na neurologiczna operacje na mózgu. W Polsce nie miałabym zadnych szans na przeprowadzenie tego typu zabiegu. Tutaj dostałam szanse na nowe, normalne życie. I chocby dla tego zawsze bede wydawla pozytywna opinie o dunskiej sluzbie zdrowia. A z katarkiem i kaszelkiem to sobie jakos  poradze sama:)

--- Koniec cytatu ---
pomogli i DOBRZY .wedlug twojego stwierdzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej