Ogólne > Edukacja

Ogólne pytania na początek

<< < (5/8) > >>

Jomir:
Powiedz mi, wiec jak to jest, ze czytamy te same przepisy i widzimy co innego?

I powiedz mi skad polskie MSZ czerpie informacje, nie z czasem Nyidamark?

szopen93:
Dzięki za odpowiedzi. Mieszkanie, a właściwie pokój prawdopodobnie będę miała bez cpr. Ale z tego co czytam, to na porządku dziennym jest wykupienie od kogoś i płacenie mu za to co miesiąc ? Sądzicie, że uda się coś znaleźć za 400 koron ?

Habanero:
Jak dla mnie to jest czyste (wymoderowano)... I przez te moje 10+ lat w Danii nigdy czegoś takiego nigdy nie doświadczyłem. Ale skoro są ludzie którzy godzą się na coś takiego godzą to może ma to rację bytu...

Jomir:

--- Cytat: szopen93 w 27 Cze 2016, 23:58:56 ---Dzięki za odpowiedzi. Mieszkanie, a właściwie pokój prawdopodobnie będę miała bez cpr. Ale z tego co czytam, to na porządku dziennym jest wykupienie od kogoś i płacenie mu za to co miesiąc ? Sądzicie, że uda się coś znaleźć za 400 koron ?

--- Koniec cytatu ---
Poczekaj, przyjezdzasz tu legalnie na studia tak?
Cpr jest kwestia kilku tygodni. Z tego co wiem uczelnie pomgaja w znalezniu zakwaterowania, wiec mozesz miec zakwaterowanie zupelnie legalnie.

szopen93:
Tak, legalnie na studia na poziom Master na 2 lata.
Niestety uczelnia nie pomaga za bardzo. Na stronach z akademikami już zaaplikowałam, ale czeka się długo... Więc jestem na etapie szukania pokoju. I mam właśnie opcję jednego pokoju, ale bez cpr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej