Ogólne > Rodzina ...
poród w Danii czy w polsce???
EUZEBINA:
a ja mialam przed porodem lekkie krwawienie,żadnych bóli ani wody mi nie odeszły,zadzwoniłam do szpitala ,że chcę przyjechać,powiedziano mi ,że mam poczekać na bóle,ale zadzwoniłam drugi raz za parę minut i powiedziałam ,że chcę przyjechać i już,raz,że mam daleko do szpitala a dwa wolałam nie ryzykować czegokolwiek!no i dobrze ,że pojechałam,w drodze już mnie wzięły skurcze ,potem już coraz częstsze i zaczęłąm rodzić!już po wszystkim położna powiedziała mi,że dobrze zrobiłam przyjeżdżając !a jeżeli chodzi o opiekę i ogólnie rodzenie to tak zgadzam się ,jak rodzić to tutaj!mam za sobą dwa porody w Polsce,co prawda ok 20 lat temu,ale myślę,że aż tak dużo się nie zmieniło? ;)
Magda_lena:
A ja mam pytanie- czy jest ktos kto rodził w Herlev hospital????
Miałam rodzić w Glostrup ale nie ma tam juz oddziału połozniczego, a duzo bardziej mi pasowało bo i opinie miał całkiem niezłe i duzo bliżej.
no i teraz jak na złość musieli przenieść oddział do tego nieszczęsnego Herlev...
Będe wdzięczna za wszelkie informacje :) zwłaszcza jeśli chodzi o ZZO
marcellina26102:
rodzilam w herlev i szczerze nie polecam....koszmarne wspomnienia, nie wiem czy tylko jestem odosobnionym przypadkiem czy jest wiecej osób, ktore maja złe zdanie o tym szpitalu. W chwili obecnej gdybym mogła cofnac czas wolałabym wrocic na poród do Polski:(
Solvej:
Odpowiedz jak najbardziej na miejscu. Na pewno uspokoi ciezarna Magda_lene ::)
marcellina26102:
--- Cytat: Zelandia w 25 Mar 2010, 19:56:05 ---Odpowiedz jak najbardziej na miejscu. Na pewno uspokoi ciezarna Magda_lene ::)
--- Koniec cytatu ---
a co mam cukrowac i opowiadac jak to jest pieknie i cudownie kiedy tak nie jest?
Uwazam ze lepiej miec swiadomosc ze bywa roznie, niz isc z nastawieniem ze bedzie wspaniale, ze potraktuja nas jak krolewny. Zreszta zaznaczyłam ze byc moze jestem sama z taka opinia, jet to moja opinia i w pelni sie pod nia podpisuje.
Myslisz ze lepiej skłamac w dobrej sprawie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej