Ogólne > Rodzina ...

poród w Danii czy w polsce???

<< < (6/10) > >>

Solvej:
Nie trzeba klamac, wystarczy nie mowic prawdy :P

marcellina26102:
Wiesz, mysle ze człowiek jak wie co go moze spotkac to lepiej sobie radzi z rzeczywistoscia. Lepiej byc milo zaskoczonym niz niemilo rozczarowanym. Nie napisalma posta po to by kogos straszyc tym bardziej ciezarne kolezanki, ale po to by miały otwarte oczy i  byly przygotowane na rozne bardziej i mniej przyjemne okolicznosci. A wszystko po to by bylo im lzej, by dzieciaczki urodziły sie mocne i zdrowe a mamuski szybko wracały do formy. Czego wszystkim dziewczynom zycze. a jesli kogos wystraszyłam swoim postem to go zwyczajnie wykasuje...

NUTEK:
Rodzilam moje dziecko w Nykobing F. i musze powiedziec,ze gdyby nie moj maz,ktory byl zmuszony byc przy porodzie,to czulabym sie bardzo samotna,mimo,ze polozna przychodzila co kilka minut.
Dostalam morfine i urodzilam na sali polozniczej,a nie porodowej (do teraz zal mi mam i i ich dzidziusiow-tak sie darlam)
Wrocilam do domu z przeziebionym noworodkiem,mezem i sama soba-to byl grudzien,a grzejniki byly zakrecone.
Mimo to wspominam to dobrze.

Magda_lena:
no własnie jestem zmartwiona bo jak dotąd słysze same niezbyt dobre opinie o tym szpitalu....

skabusewali mnie tam nie informując, że moge wybrać szpital, a termin tuż tuż.....

największe zarzuty dotyczą prowadzenia porodu czy raczej opieki po nim????

słyszałam że jest tam duzy problem z  ZZO???
że na spotkaniach z położną Ok nie ma problemu, a w czasie trwania porodu juz gorzej...

ból jakos przezyje natomiast obawiam sie żeby mi nie uszkodzili dziecka....

Solvej:
Droga Magda_leno :)
 Nie nakrecacj sie i nie sluchaj opinii. Ty masz jechac tam optymistycznie nastawiona ,zadowolona.
Moja polozna, ktora prowadzila moje ciaze, wiele razy mi powtarzala, ze mam nie sluchac zwierzen kolezanek, bo tak jest, ze jedna druga straszy. Moze nieswiadomie, ale czesto z premedytacja to robia ;)  (Marcelino, nie, nie, to nie o Tobie ;) )
Uspokuj sie :) Bedzie wszystko dobrze ;))))

Pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej