Ogólne > Rodzina ...

poród w Danii czy w polsce???

<< < (8/10) > >>

balu:
A ja rodzilam w szpitalu w Odense, opieka- super, pielegniarki- mile, jedzenie - dobre, warunki na 5+

KASHA:

--- Cytat: Magda_lena w 26 Mar 2010, 15:02:08 ---ja sie zgadzam że nastawienie ma duże znaczenie itd... i wcale mi nie chodzi o to żeby mnie traktowano jak królową, tylko zeby poród był przeprowadzony sprawnie i fachowo, a dziecko i ja żebyśmy wyszli z tego cało i zdrowo

ale to chyba  jest coś na rzeczy skoro np kolezanki o Glostrup hospital mówiły że były b. zadowolone,
a o Herlev słysze same niezbyt dobre opinie zarówno od znajomych jak i tu na forum.

Mam nadzieje że bede miała szczęście i trafie na kompetentne osoby, a tam pracuje około 80 położnych.

--- Koniec cytatu ---
Ja rodzilam w Herlev i uwazam ze jest ok. Trafilam na super fajna polozna i mimo ze porod byl ciezki  nie mam zlych wspomnien z Herlev.

Martyna09:
A ja rodzilam w Horsens i caly pobyt jak i opieka byly suuuuuper. Mam porownanie porodu w polsce i tutaj i powiem Wam ze prywatnie w polsce nie mialam takej opieki jak tutaj przy panstwowej. ;D

roga:
Czas, czas, czas robi swoje. Od roku zagladem od czasu do czasu na strone "plci odmiennej" i co za niespodzianka. Doswiadczacie prawie wszystkie, ze porod w Danii, pobyt w szpitalu, opieka itp. sa jednak na dobrym poziomie, nawet w porownaniu z Pl. Sadze, ze po kilkuletnim pobycie (tych ktorzy tutaj pozostana) wiekszosc przekona sie, ze wiele, wiele innych wartosci tego systemu przewyzszaja te ktore znamy z naszego kraju. Miejmy nadzieje, ze czas nie stoi w miejscu i ze tamskad przyjechalismy, rowniez nastepuja pozytywne zmiany.   

anha:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Miejmy nadzieje, ze czas nie stoi w miejscu i ze tamskad przyjechalismy, rowniez nastepuja pozytywne zmiany.   
--- Koniec cytatu ---
Następują,następują ... do tyłu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej