Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (3/33) > >>

rey2000:
ja mialem opla astre 2 -1.6  kupiony w polsce za 15000,tutaj taki kosztuje od 50 do 60 tys koron,i wlasnie od tej kwoty nalicza ci podatek w wys 60 procent ,do tego jakies 3 procent czegos tam jeszcze.tu masz ceny twojego samochodu w danii
pojechalem sprzedac swoj samochod i kupilem tutaj ,napewno sa w leeeeepszym stanie nie wytluczone serwisowane i nie spawane z trzech.

twoj seat (komisy i prywatne)-----------Vis biler fra Forhandlere ( 8 )    Private (9)

http://www.bilbasen.dk/cars/usedcars/ResultView.aspx?Seller=1&CategoryId=P&Category=P&Make=Seat&Model=&MakeID=Seat&ModelID=&Cartypes=&Fuel=2&Doors=0&YearFrom=2000&YearTo=2000&MileageFrom=&MileageTo=&PriceFrom=0&PriceTo=99999999&Distance=0&Charge=0&WithInLast=0&ZipCode=3500

Zurich:
Nie rozumiem dlaczego nasi rodacy tak uparli sie na jazde z PL numerami???Zarabiasz duzo to plac za luksus jezdzenia autem duzo i kup je w DK.Jesli Cie nie stac to smigaj publicznym transportem.A po kontroli jest sraka, prosby o pomoc i rade.Jezdzenie w DK przez osoby majace tu prace i adres jest niedozwolone tak jak przejezdzanie skrzyzowania na czerwonym swietle,jezdzenie lewym pasem rozjezdzanie pieszych itd.Napisze Ci tak.Nie przejezdzaj skrzyzowania na czerwonym swietle a nie bedziesz musial pytac co Ci za to grozi i co masz teraz zrobic.

paco244:
zurich  ja sie  wcale  nie wzbarniam od kupna  auta  w dani poprostu szukam informacji na  ten  temat i co bedzie  dla mnie  lepsze  ....a  tobie  rey2000  z  gory  dziekuje..

Zurich:
Wierze Ci ze chcesz kupic ale dlaczego dopabuse po kontroli???Wielu z naszych uwaza ze ich nie namierza i sobie jezdzi a Twoj przyklad niech bedzie przestroga dal innych ze niewiadomo kiedy,gdzie ,kogo i ile to bedzie kosztowalo.Dania to kraj "wielkiego brata"Nie musisz wiedziec ze Cie wlasnie namierzaja.Dowiesz sie gdy beda mieli wszystko czarno na bialym.A wtedy nie ma ze boli placzesz i placisz.

paco244:
dokladnie  i tu sie  z  toba  zgodze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej