Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (2/33) > >>

Jowita W.:
Wcale nie tak drogo, dostanie do zaplaty afgift za rk, czyli ok. 2500dkk, to wsio. I nakaz rejestracji. Wowczas bedzie musial wywiezc. Ja bym przyjechal z powrotem. To leszpe niz kupno autaw DK.

rey2000:
Temat rzeka- nie podales marki auta ,rocznika ,czy chcesz tu zostac dluzej,duzo bylo i tym mowy ,narazie wklep sobie w naszej (poloniainfo)wyszukiwarce -----przerejestrowanie auta-------tam jest duzo napisane.POZDRO!!

t:
Jowita to zależy od indywidualnej sytuacji, ja kupiłam tu auto ( zapłaciłam o dziwo prawie tyle samo ile  warte jest to samo auto w Polsce , i to już z podatkiem) ponieważ wiem że szybko stąd nie wyjadę, a jestem tu już 3 lata i nie chciałam już dłużej ryzykować . a uto dońskie jest bardzo fajne więc w razie powrotu do kraju bardzo chętnie zabiorę je ze sobą .
no i z tym afgiftem,. to tez zależy od przychylności urzędnika skatu , bo słyszałam też już o konfiskatach ., więc nie zawsze się musi skończyć tak jak ty mówisz.rey2000 masz racje , ten temat pojawia się tu wiele razy.
jest to przeważnie bezsensowna  dyskusja przeciwników i zwolenników jazdy na duńskich , czy też polskich blachach. tematy te kończą się przeważnie kłótnia .
paco 244 najlepiej sam zadecyduj co z tym fantem zrobić,czy tak czy tak w razie czego będziesz miał pretensje tylko do siebie .

mandacik 20000:
Policja niema ale duzo wie pratycznie wszystko,a to ze Cie zlapali to masz pecha,inni i 10 lat jezdza i maja za nic przepisy ,ale i tak zlapia wszystkich po kolei

paco244:
rey2000  mam  seata  2000 rok  1.9  diesel  wiesz jaka  cena  by byla cena   tego  agriftu???   wiecie  w  sunie  moze i  dobra  opcja  bedzie  kupienia  auta w  dk...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej