Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
Krammemarket:
W sobote bylem na krammemarket i widzialem tzw. nalot skata (bylo ich ze 40 osob w trych zoltych kamizelkach) na handlujacych dunczykow.Dzisiaj opowiedzialem w pracy o tym znajomej dunce.Ona powiedzial ze w TV mowili o tym i ze dunski budzet ma wielka dziure i skat dostal nakaz wzmozonych kontroli wszystkiego co sie da i z czego mozna wyciagnac kase miedzy innymi za samochody na obcych tablicach jak i za samochody sluzbowe ktore dunczycy uzywaja do celow prywatnych.
EUZEBINA:
a ja mam pytanie o ubezpieczenie takiego przerejestrowanego ewentualnie auta>mam przyklad :mąż jest rezydentem w Danii ,kupił skuter,zarejestrował go,ubezpieczył,po jakimś czasie sprzedał go koledze,ale ten nie mógł go ubezpieczyć i zarejestrować na swoje nazwisko,gdyż nie ma stałego pobytu,a tylko na czas pracy!czy taka sama sytuacja nie będzie dotyczyć samochodu?
vera:
--- Cytat: poly w 31 Sie 2009, 14:20:13 ---No wynika Twoim zdaniem ,przywioze jeszcze jeden na pl blachach i mnie nie zlapia
--- Koniec cytatu ---
napisaleś że ciebie "złąpią" a nie że "nie złapią". Skleroza, czy nie wiesz już co wypisujesz.... heheheh
--- Cytat: poly w 30 Sie 2009, 11:37:22 ---Ja tu jestem nie przerwalnie 6 lat ,mam staly pobyt i mnie zlapia haha
--- Koniec cytatu ---
poly:
--- Cytat: vera w 01 Wrz 2009, 07:45:18 ---napisaleś że ciebie "złąpią" a nie że "nie złapią". Skleroza, czy nie wiesz już co wypisujesz.... heheheh
--- Koniec cytatu ---
to bylo dla Ciebie abys sobie licznik postowy nabil
vera:
--- Cytat: poly w 01 Wrz 2009, 14:36:45 ---to bylo dla Ciebie abys sobie licznik postowy nabil
--- Koniec cytatu ---
na moje to można skasować co nie zmienia faktu że nie wiesz co piszesz ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej