Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (28/33) > >>

poly:

--- Cytat: vera w 01 Wrz 2009, 14:49:38 ---na moje to można skasować co nie zmienia faktu że nie wiesz co piszesz  ;D ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
zawsze jest na Twoje bo bo fakty przemawiaja za  Toba

kolega:
.  skat  wziol się za obce blachy w dani.
dzis  zalapali  mnie i Musze  20tys. koron.zaplacic  wiedza od kiedy tu jestem i ile czasu jezdze  autem na pl. w tv juz glosno  jest o skacie.  na szczescie mieszkam tylko 1,5 roku az strach pomyslec jak bym dostal wiecej.

vera:

--- Cytat: kolega w 03 Paź 2009, 21:05:28 ---.  skat  wziol się za obce blachy w dani.
dzis  zalapali  mnie i Musze  20tys. koron.zaplacic  wiedza od kiedy tu jestem i ile czasu jezdze  autem na pl. w tv juz glosno  jest o skacie.  na szczescie mieszkam tylko 1,5 roku az strach pomyslec jak bym dostal wiecej.

--- Koniec cytatu ---

widzisz za 20 tys dostałbyś całkiem zacne auto do dojazdów do pracy a auto na PL blachach do dojazdów do kraju.
Teraz 20 tys płacisz w pusto.

Olgierd:

--- Cytat: kolega w 03 Paź 2009, 21:05:28 ---.  skat  wziol się za obce blachy w dani.

--- Koniec cytatu ---

Moze podaj wiecej szczegolow jak to sie odblo gdzie i w jaki sposob ustalili ile czasu poruszasz sie samochodem na PL.

zaZu:
w zeszłym tyg. duża łapanka w Vejen sie odbyła.oj wielu rodaków teraz płacze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej