Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
poly:
--- Cytat: vera w 01 Wrz 2009, 14:49:38 ---na moje to można skasować co nie zmienia faktu że nie wiesz co piszesz ;D ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
zawsze jest na Twoje bo bo fakty przemawiaja za Toba
kolega:
. skat wziol się za obce blachy w dani.
dzis zalapali mnie i Musze 20tys. koron.zaplacic wiedza od kiedy tu jestem i ile czasu jezdze autem na pl. w tv juz glosno jest o skacie. na szczescie mieszkam tylko 1,5 roku az strach pomyslec jak bym dostal wiecej.
vera:
--- Cytat: kolega w 03 Paź 2009, 21:05:28 ---. skat wziol się za obce blachy w dani.
dzis zalapali mnie i Musze 20tys. koron.zaplacic wiedza od kiedy tu jestem i ile czasu jezdze autem na pl. w tv juz glosno jest o skacie. na szczescie mieszkam tylko 1,5 roku az strach pomyslec jak bym dostal wiecej.
--- Koniec cytatu ---
widzisz za 20 tys dostałbyś całkiem zacne auto do dojazdów do pracy a auto na PL blachach do dojazdów do kraju.
Teraz 20 tys płacisz w pusto.
Olgierd:
--- Cytat: kolega w 03 Paź 2009, 21:05:28 ---. skat wziol się za obce blachy w dani.
--- Koniec cytatu ---
Moze podaj wiecej szczegolow jak to sie odblo gdzie i w jaki sposob ustalili ile czasu poruszasz sie samochodem na PL.
zaZu:
w zeszłym tyg. duża łapanka w Vejen sie odbyła.oj wielu rodaków teraz płacze...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej