Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
vera:
--- Cytat: DeVollai w 04 Paź 2009, 14:18:12 ---Przestan juz chlopie ludziom mydlic oczy, ze Ty masz 1 auto na DK, a 2 na PL to nie znaczy, ze to jest zgodne z prawem. Oczywiscie, ze nie jest to zgodne z prawem i na nic sie zdadza tlumaczenia, ze jedziesz akurat do PL.
--- Koniec cytatu ---
Takie zdania z twojego środowiskowego marginesu zostaw dla siebie, póki co moje tłumaczenia są OK tak by inaczej dawno zakazali mi jazdy a Tobie nic do tego.
DeVollai:
Okreslalem tylko Twoje chlopskie pochodzenie, na podstawie bledow ortograficznych, ktore caly czas popelniasz. Czyzbys byl wybitnym, wyksztalconym, osobnikiem, ktorego cechuje doskonalosc i nienaganna prezencja?
Twoje tlumaczenia to zachowaj dla siebie, bo rady, ktore dajesz sa mniej cenne, niz zuzyty papier toaletowy.
vera:
--- Cytat: DeVollai w 04 Paź 2009, 18:56:59 ---Okreslalem tylko Twoje chlopskie pochodzenie, na podstawie bledow ortograficznych, ktore caly czas popelniasz. Czyzbys byl wybitnym, wyksztalconym, osobnikiem, ktorego cechuje doskonalosc i nienaganna prezencja?
Twoje tlumaczenia to zachowaj dla siebie, bo rady, ktore dajesz sa mniej cenne, niz zuzyty papier toaletowy.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze lepiej mieć chłopskie pochodzenie niż mieć język z marginesu co pokazałeś wcześniej. Ci do błędów, sam je robisz ale to już pewnie problem twojego okulisty bo ich nie widzisz..... ;D ;D ;D
DeVollai:
Wow, to mnie naprawde zabolalo. Ty to potrafisz zdolowac czlowieka :D Gratuluje ... tylko pewnie nie wiesz dlaczego tak kazdego oczerniasz. Juz Tobie o tym wspominalem - oczerniasz kazdego, bo masz problemy ze soba. Szczesliwy czlowiek nie atakuje innej osoby, bo dzieki wewnetrznemu spokojowi nie odczuwa takiej potrzeby. Ty za kazdym razem kogos atakujesz, a to znaczy, ze wewnetrznego spokoju nie posiadasz. I znowu, przypomniawszy sobie ten fakt, wspolczuje Tobie i trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze kiedys bedziesz szczesliwy. Powodzenia.
I przepraszam za moja wczesniejsza wypowiedz, niestety dalem sie poniesc:" z kim przestajesz, takim sie stajesz".
vera:
--- Cytat: DeVollai w 04 Paź 2009, 19:03:57 ---...........
I przepraszam za moja wczesniejsza wypowiedz, niestety dalem sie poniesc:" z kim przestajesz, takim sie stajesz".
--- Koniec cytatu ---
Jak byś nie miał sklerozy to byś pamiętał kto kogo zaatakował, widać po postach jaki beznadziejny jesteś. dalsza dyskusja nie ma sensu bo odbiegłeś od tematu. Co do przeprosin to przyjęte, a środowisko musisz zmienić bo jak sam napisałeś żle na ciebie wpływa. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej