Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (31/33) > >>

syrenka105:

--- Cytat: Zurich w 28 Sie 2009, 15:51:49 ---

Przstan ludziom wciskac kit o Twoim patriotyzmie.Gdyby w Danii auta byly tansze trzy razy niz w Polsce to smigal bys na dunskich numerach.Jestes koles zwykla gnida ktora dba tylko o swoj portwel!!!Nie ojczyzna jest Twoim priorytetem a jest nim szmal.Zygac mi sie chce jak czytam wypowiedzi takich pseudo-patriotów.

--- Koniec cytatu ---
Tak,prawda, śmieszy mnie to że tutaj w dk. sezonowi pracownicy z pl.kupuja w najtanszych sklepach łajzy ,ale jak jadą do pl. to muszą sąsiadowi pokazac że najnowszą audice albo be m ke se kupili,żal...

rey2000:
Powinien byc dzial polskie blachy -sezonowcy
                         polskie blachy-pobyt min 2-5 lat
                         polskie blachy od 5 do .....
wtedy nie byloby tyle SRANIA ,bo punkt widzenia w sprawie blach zalezy wlasnie od tego!!!!!!!!!!!!

Madzias_speedvay:
 ;DCo tu sie rozpisywac,maglujemy na okraglo to samo,jezdza na polskich blachach,nie chca sie dostosowac niech SKAT wali kary po 50 000dkk,to ich zmobilizuje do wymogow dunskich. :D

e:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7253226,Holandia_opodatkuje_kazdy_kilometr_jazdy_samochodem.html

zrodlo wyborcza .pl

Emilka_Wu:

--- Cytat: Madzias_speedvay w 13 Lis 2009, 19:18:46 --- ;DCo tu sie rozpisywac,maglujemy na okraglo to samo,jezdza na polskich blachach,nie chca sie dostosowac niech SKAT wali kary po 50 000dkk,to ich zmobilizuje do wymogow dunskich. :D

--- Koniec cytatu ---

Buahaha, masz 2 tyg. na wywoz samochodu, bez zadnej kary. Nie moja wina, ze kupilas i jezdzisz na dunskich blachach :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej