Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (32/33) > >>

Nonia:
Emilka cos ci sie pokręciło w Dk dunskie blachy są ok

W:

--- Cytat: Emilka_Wu w 14 Lis 2009, 01:20:57 ---Buahaha, masz 2 tyg. na wywoz samochodu, bez zadnej kary. Nie moja wina, ze kupilas i jezdzisz na dunskich blachach :D

--- Koniec cytatu ---
Ja jade na dk blachach bezstresowo a ty Emilka ciągle sie na boki ogladasz gdzie skat stoi,a jak jedziesz do pracy to Twoje polskie auto parkujesz gdzies na polu 2 kilometry za firmą ;DAle wszystko do czasu,a puzniej placz.

rey2000:

--- Cytat: syrenka105 w 13 Lis 2009, 16:45:05 ---Tak,prawda, śmieszy mnie to że tutaj w dk. sezonowi pracownicy z pl.kupuja w najtanszych sklepach łajzy ,ale jak jadą do pl. to muszą sąsiadowi pokazac że najnowszą audice albo be m ke se kupili,żal...

--- Koniec cytatu ---
Mysle ze obrazasz ludzi,w najtanszych sklepach spotkasz wlasnie dunczykow,netto,fakta czy aldi .To wynika z tego ze ty popisujesz sie tutaj i pokazujesz sie w najdrozszych sklepach???? kupujesz serek za 45 kr???smieszne,mysle ze wiekszosc sezonowcow nie kupuje NAJNOWSZą audice albo bm ke aby sie pokazac jak piszesz,fakt zdarzają sie ludzie pieprznięci.
Mam nadzieje ze jak zobaczysz polskiego sasiada ktory kupil sobie audice czy bmke nie zaczynasz go nienawidzic :) :)
Wiesz jest taki polski prawdziwy kawal(wersja skrocona )bo nie pasuje do dzialu.Tak dla poprawienia humoru

Sasiad zlowil rybke,wiadomo 3 zyczenia z zastrzezeniem rybki ze sasiad bedzie mial x2
a wiec 1- chce miec duzy dom z basenen,sasad ma dwa :'( :'(
          2-chce miec najnowsza audice,sasiad ma dwie :'( :'( :'(
i mamy polska zawisc z poswięceniem.......
          3- niech mi uschnie jedno jajo,....

Pozdro!!!!!!

Emilka_Wu:
Do W
a niby czym mam sie stresowac? Jedze normalnie, Politi mialam obok siebie wiele razy i zero stresu. Jak mnie zlapia to wywioze auto bez zadnych kar, co za problem? Po co mam sprzedawac fajne auto i kupowac gorsze na dunskich?

medyk:
 >:( >:(sluchajcie moi drodzy czy wy myslicie ze kazdy kto tutaj przyjezdza zarobic kase ,bo ma kogo utrzymywac w polsce <rodzina > ma zaraz kupowac auto na dunskich blachach  za niewiadomo  ile!!! ,jezeli pracuje tutaj bo pracuje ,nie wiadomo jak dlugo?znam takich ktorzy sa  tutaj  na dluzej <<<<<<bo w polsce sobie sabusety nie radza i czesto sie wymadrzaja <<< ala duni>>>>a co do polskich blach to  jest obejscie z tymi przepisami:) kazdy sobie musi radzic pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej