Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
daniaa:
--- Cytat: paco244 w 24 Sie 2009, 11:30:59 ---a jeszcze mam takie pytanie jezeli auto jest gogos innegoo i na niego zarejestrowane a ja nim jezdze.....czy to tez jest problem dla politi
--- Koniec cytatu ---
Kombinujecie, kombinujecie jak to Polaki, ehhhh. Co zrobić żeby.....
Dunczycy od wieków tak nie kombinowali i powstał mały, ale silny gospodarczo kraj. A tam w Polsce zawsze tak bedzie, bo tak nauczył Was "system".
"paco244" pyta "a co jesli auto mam na kogos innego"??
No to ja Tobie na poczekaniu odbije pileczke (tak jak moze to zrobic urzednik):
W wielu krajach europejskich (w tym Dania), NIE mozesz poruszac sie NIE swoim autem, BEZ odpowiedniego pozwolenia właściciela pojazdu. I co łyso ? :D :D
Szerokosci kombinatorzy
t:
popieram !!!!!!!!!!!!!!!!
Kazimierz Woronicz:
No tak, tylko, ze Ty jestes danioo taka madra a nie widzisz jak Dania kombinuje, zeby nie mozna poruszac sie na "wlasnych" blachach. Przeciez to jest Unia Europejska - swobodny przeplyw towarow, osob, uslug i pieniedzy!!!
paco244 spisz kilka/nascie fikcyjnych umow kupna-sprzedazy. Co 2 tygodnie podmieniaj umowe z nowa data. W razie kontroli mowisz, ze wlasnie kupiles auto i chcesz je przerejestrowac. Mandatu Tobie nie wlepia, bo jesli bedziesz podmienial umowy to jezdzisz nim mniej niz 2 tygodnie. Jak powiedza, ze widzieli auto - to mowisz, ze sprzedajacy byl tutaj.
t:
hahaahaha
yt:
--- Cytat: Kazimierz Woronicz w 24 Sie 2009, 16:05:39 ---No tak, tylko, ze Ty jestes danioo taka madra a nie widzisz jak Dania kombinuje, zeby nie mozna poruszac sie na "wlasnych" blachach. Przeciez to jest Unia Europejska - swobodny przeplyw towarow, osob, uslug i pieniedzy!!!
paco244 spisz kilka/nascie fikcyjnych umow kupna-sprzedazy. Co 2 tygodnie podmieniaj umowe z nowa data. W razie kontroli mowisz, ze wlasnie kupiles auto i chcesz je przerejestrowac. Mandatu Tobie nie wlepia, bo jesli bedziesz podmienial umowy to jezdzisz nim mniej niz 2 tygodnie. Jak powiedza, ze widzieli auto - to mowisz, ze sprzedajacy byl tutaj.
--- Koniec cytatu ---
A jak beda za nim 2 tygodnie jezdzic to co ma mowic?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej