Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
Kazimierz Woronicz:
t dorosnij, bo na razie jestes dziecko. Jak podrosniesz to pogadamy na poziomie.
paco244 - duzo pewnie zalezy od tego, na kogo sie trafi. Rok temu mialem kontrole - jezdzilem samochodem zarejestrowanym na ojca - i nic, zobaczyli w dokumenty i puscili. Aczkolwiek to nie byla taka "lekka" kontrola, wiec moze pewnie nie zauwazyli, ze auto nie jest na mnie zarejestrowane. Dla swietego spokoju zalatw sobie upowaznienie, badz te umowy.
Kazimierz Woronicz:
byla "lekka"*
gość73:
ja tez jestem za tym zeby jedzic swoim autem na naszych blachach a nie szrotem jestesmy tutaj aby poprawic sobie byt a nie pogorszyc kto nie kombinuje ten nie ma kazdy moze isc i przerejestrowac ale nie kazdy ma odwage jezdzic na naszych blachach ja smigam i bede smigac na PL pozdrawiam wszystkich rodaków
rey2000:
Tu nie chodzi kolego o bohaterstwo,są 2 szkoły myslenia
1.--dla tych co chcą tu troche popracowac,wiadomo migają sie,jak im wyjdzie tak wyjdzie,albo dupa albo fart.
2.--dla tych co chcą tu byc dlugoo albo jeszcze dłuzej albo zostac na stałe,wtedy kupno samochodu(nie szrotu)jest jaknajbardziej wskazane i jest najlepszym wyborem.
Wasze punkty widzenia i myslenia są tak rozne, jak rozne samochody jezdzą po drogach,przewalanie sie w racjach to droga bez konca i do nikąd.
KIKI:
Zamknijcie temat bo znowu sie zaczyna...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej