Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (16/33) > >>

vera:
mam tylko dwie foty udane z 4 zrobionych, a nie chciałem po raz piąty śmigać koło nich. ;D
Dawno pisałem jak najlepiej zrobić "aby mieć i zjeść ciastko" ale nie ma się co powtarzać.

Focus z loget?? A co to?? Rejestracja ZST W xxx - numerów nie pamiętam ale jest to na zdjęciu  ;)

Kolejne auta były z Litwy, Poznania, Ostrowa Wielkopolskiego, Tych.

Kontrola jednego auta trwała tak mniej więcej 10 min-15 min więc można był zgłodnieć zwłaszcza, że byłem po pracy bezpośrednio 8).

Najlepszą sytuację mają zawodnicy w najstarszych autach jeżeli pierwszy raz został zatrzymany   :P.

Edytuję i dodaję link:
http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/152489:Vejle--Plade-parade-paa-Vejle-Havn
widać cały dzień wczoraj byli zajęci

vera:

--- Cytat: daniaa w 27 Sie 2009, 13:49:37 ---
Do Vera: Ta odpowiedz byla do mnie skabusewana ?   A gdzie ja napisalem, ze chleba tutaj nie kupuje. A w zabawę porównywania cen już się nie bawię. 
p.s.Czytania ze zrozumieniem nie uczyli. :(

Racja, jak ktoś wczesniej to zauważył, poziom Waszych wypowiedzi, jak bym to określił - typowo "polski". My tu dyskutujemy o podatkach, a wyskoczy taki "Filip" i musi dosadzić coś innemu - choćby zachaczając wątek o chlebie.   :-\

--- Koniec cytatu ---

Z pamięcią to u Ciebie nie najlepiej, za dużo czytasz roznoszonych gazet..... ;D

sama zaczęłaś gadać o chlebie więc pewnie Filip sie nazywasz. Napisałaś też że jest pieczywo drogie - znaczy że nie znasz wogóle cen bo wozisz pieczywo z PL. Taki wniosek.
Poziom twojej wypowiedzi jest tutaj wątpliwy jak nie rozumiesz co sama napisałaś.
Piszesz że tutaj "dyskutujecie" o podatkach  - znaczy nawet nie znasz tematu tego wątku.

marta_malgorzata:
Panowie i Panie!!!!

Prosze nie skakac sobie do gardel. Proponuje troszeczke wyluzowac :)

vera:

--- Cytat: marta_malgorzata w 27 Sie 2009, 14:32:20 ---Panowie i Panie!!!!

Prosze nie skakac sobie do gardel. Proponuje troszeczke wyluzowac :)

--- Koniec cytatu ---
;D
Tresc komentarza nie dotyczyla watku ;)

gosc73:
"hehe ale zes w towarzystwo baranów wpadł - a sam co inteligent skoro z takimi pracujesz albo sie zadajesz?"
DO GUNIEK
tak jak kazdy pracujący u kogos współpracowników nie wybieram ale może dla ciebie to zbyt poważny temat i sam nie wiesz do końca o co się czepiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej