Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
guniek:
Jakoś tak sie składa, że dokładnie wiem o co sie czepiasz tylko nie wiem po co. Ludzie są różni - jedni wykształceni a inni niedouczeni a każdy musi żyć. Nie wszystkim w Danii jest lekko, nawet dunczykom i nie wszystkie dzieci otrzymują
wykształcenie ponad podstawowe. Tylko nie gadaj ze w Polsce jest inaczej. W Pl jest za to więcej cwaniaków a tutejszy system jest właściwie moim zdaniem nadopiekuńczy i m.i. to powoduje ze jak na wielkość kraju jest duzo głupoli. No ale w PL jeszcze wiecej tylko ci sie nie ruszają na wyjazdy - siedzą pod PGR-em zarośniętym pokrzywami i żłopią denaturat.
opt:
--- Cytat: guniek w 27 Sie 2009, 15:56:38 ---Jakoś tak sie składa, że dokładnie wiem o co sie czepiasz tylko nie wiem po co. Ludzie są różni - jedni wykształceni a inni niedouczeni a każdy musi żyć. Nie wszystkim w Danii jest lekko, nawet dunczykom i nie wszystkie dzieci otrzymują
wykształcenie ponad podstawowe. Tylko nie gadaj ze w Polsce jest inaczej. W Pl jest za to więcej cwaniaków a tutejszy system jest właściwie moim zdaniem nadopiekuńczy i m.i. to powoduje ze jak na wielkość kraju jest duzo głupoli. No ale w PL jeszcze wiecej tylko ci sie nie ruszają na wyjazdy - siedzą pod PGR-em zarośniętym pokrzywami i żłopią denaturat.
--- Koniec cytatu ---
A kiedy Cie zlapali
piorun:
http://www.112alarm.dk/2009/toldogskat/toldogskat.htm wczorajsza akcja skat
guniek:
Do opt
Nie złapali i nie złapią ;D ;D ;D
opt:
Tak i nie zlapia mamy super autka a oni powolniaki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej