Ogólne > Rodzina ...
Przedszkole
lilia:
Katarzyno, miło przeczytać konkretny post z "tej drugiej strony",ale takie godziny otwarcia i niektóre zasady, to chyba tylko w Kopenhadze.. ???
Katarzyna:
Jedno z niewielu na calej wyspie, ktore funkcjonuje w takich godzinach. Z reguly jest do 17, 17:30.
Warto tez wspomniec podczas pierwszego spotkania o swoich obawach, postsraja sie zapewne wyjasnic plusy bycia w instytucji. W wiekszosci placowek dziecko ma "swojego" pedagoga (primært voksne albo kontaktpædagog)-wiec troche latwiej wyjsc ;)
Zasady z reguly ustalane sa na miejscu ;) Komuna miesza ile moze, ale ile z tego faktycznie mozna zrobic to inna bajka.
Lili:
--- Cytat: Katarzyna w 27 Wrz 2008, 19:35:27 --- W wiekszosci placowek dziecko ma "swojego" pedagoga (primært voksne albo kontaktpædagog)
--- Koniec cytatu ---
na czym to dokladnie polega?
Przedszkole w Nr.Broby:
Witam, mam 3,5 letniego synka i chyba zdecyduję się posłać Go do przedszkola. Też jestem pełna obaw ale chyba nie mam wyjścia.
Mieszkamy w Nørre Broby i placówkę mamy 5 min od domu; może jest ktoś kto posyła tutaj swoje dziecko albo gdzieś w pobliżu np.Brobyværk, Fangel, Alessted Vejle. Pozdrawiam...
Katarzyna:
Lili, kontakt z rodzicami, wsparcie w przypadku jakichs powazniejszych problemow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej