Ogólne > Rodzina ...
dodatkowe pieniąze
Zośka:
A czy ten chłopak napisał że ma auto????? albo może duze mieszkanie???? To tylko smieszne domysły które ktoś sobie wyssał z palca, Patrzcie na pytania jakie zadaja formułowicze, a dopabuse pózniej odpisujcie na temat. Bo opinie typu: Juz sam tytul watku "dodatkowe pieniadze" budzi we mnie niesmak ! Nie są mile widziane przez pytającego. On nie pyta co sadzicie o tym co napisał tylko wyraznie zadaje pytanie.
Solvej:
Droga Zosiu a przeczytaj pierwsza wypowiedz Roga...
Tyle mialam do powiedzenia :)
Pozdrawiam
Zośka:
POLSKIE DUNY tyle mam do powiedzenia...
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę<<<
roga:
--- Cytat: Zośka w 18 Lut 2010, 20:00:10 ---Roga nie filozofuj....... Kiedy zrozumiesz że to co sie tu dzieje jest zwykła znieczulicą........... No ale tak własnie zachowują się Polskie Duńczyki...........
--- Koniec cytatu ---
Mylisz sie, tak zachowuja sie normalni ludzie, ktorzy zycza jak najlepiej innym. Mylisz sie rowniez, ze jestem polskim dunczykiem.
[Posted on: 18 Lut 2010, 21:03:52]
Nie polskie tylko Polscy.
marysha:
Ty wredny ,,formułowiczu", jak Zosia napisała. Jestes kabusewca formuły I? ;D
Przeciez, gdy Kris pójdzie do komuny z prośba o pomoc to własnie wypytaja się go o to jaki i czy samochód posiada, mieszkanie, ewentualne oszczędnosci...Rozumiem, ze czasami sytuacja zmusza ludzi do podjęcia niezbyt przyjemnych działań, czyt, prosba o pomoc państwa, ale trzeba zdawac sobie sprawę, że komuna dokładnie zbada obecną sytuację materialna i może odmówic pomocy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej