Ogólne > Rodzina ...
dodatkowe pieniąze
marysha:
Oj Sylwia, Sylwia...A jest takie polskie powiedzenie : policz do trzech...
Jesli wypowiadasz się w taki sposób, trudno by brał Cie ktoś powaznie...
kamila:
--- Cytat: sylwusia19863 w 18 Lut 2010, 21:46:56 ---Ty ROGA ja doskonale zrozumiałam o co chodzi w tym wątku to do Ciebie kazdy ma jakies Ale jakbys nie zauwazył gowno mnie obchodzą jakies dunskie przyslowia czy jak tam napisałes jestes skończonym idiota dla mnie tylE. CHcesz o tym pogadac zadzwon podam ci numer BARANIE POZDRAWIAM SERDECZNIE
--- Koniec cytatu ---
Sylwusiu, nie wiem, czy to byl dobry pomysl, zebys wypowiadala sie na tym forum, bo nie masz za wiele do powiedzenia, poza kilkoma inwektywami.
Proponuje, zebyscie Ty, Zoska i Roxx zwrocili sie do Fachurry w kwestii zalozenia Klubu Prawdziwych, Zyczliwych Rodakom Polakow.
I moze jakies forum odrebne? Tam moglibyscie bez przeszkod wymieniac sie doswiadczeniami, sposobikami, kombinacjami.
Wineto, milo przeczytac taki rozsadny tekst:)
Zośka:
A może wy sie przeniesiecie na dunskie fora internetowe i popiszecie z Dunami jak Polacy to nic innego nie robią tylko kradną i doją duńskie państwo??? i powiedz mi droga kamilko czy pomoc z komuny nazywasz kombinacją???????
A co do Fachury to pewnie ma więcej do powiedzenia niż Ty.
jedrzej:
Fajnie sie was czyta, lepsze niż kabaret.
No i po co mi ten Polsat Cyfrowy. ;)
Solvej:
Oj Sylwusia, co za jezyk :o Pierwsze dwa posty i od razu takie toksyczne :-\
Chyba jestes bardzo zdenerwowana, na pocieche podaje link http://www.youtube.com/watch?v=MGf3ulZEy10
Nigdy nie chodzilam po zasilki w Polsce, czyzby tak bylo, ze rozdaja je tym kto tylko o nie poprosi?
Moderatorze moze cos tym zrobisz bo pierwszy jej post jest bardzo "inteligentny" :)
Zosiu, w Twoim stanie nie powinnas sie tak unosic, wyluzuj :) i dodam, ze ja jestem polska POLKA :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej