Ogólne > Rodzina ...
dodatkowe pieniąze
EVA77:
Nie rozczarowałaś mnie bo nigdy nie byłaś moim autorytetem. Po prostu przy blizszym poznaniu nie zyskujesz. Nie miałam zamiaru nikogo atakować. Tylko po prostu szkoda mi wszystkich ludzi którzy zwracaja się tu o pomoc i czytają odpowiedzi Jomir typu...Moja mama to i to, mój syn to i to, a mój mąż duńczyk to co innego.I wszystkim po takiej pomocy klapną uszy.
Jomir:
Zdanie o rozczarowaniu bylo ironiczne. Natomiast ubawilam sie setnie czytajac o blizszym poznaniu. Ja za blizsze poznanie uwazam chociaz prywatna wymiane korespondencji tudziez rozmowe telefoniczna.
Ale coz, sa pewnie rozne poziomy blizszego poznania ;D
Smieszne jest rowniez to, ze uwagi na temat opowiesci rodzinnych pisze osoba, ktora na forum pisze o swoim porodzie, parowkach dla dziecka, wynagrodzeniu i szeregu jak dla mnie bardzo prywatnych spraw...
Czyzby bylo tak jak pisze Orwel: "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale inne rowniejsze"???
To nie jest forum prawne, gdzie piszemy tylko i wylacznie o przepisach.
To forum dyskusyjne i kazdy ma prawdo do wypowiedzi, w taki sposob, w jaki mu pasuje, tak dlugo jak nie obraza innych forumowiczow i nie narusza ogolnieprzyjetych norm moralno-spolecznych.
Rowniez kazdy ma prawo miec swoje zdanie na temat innych uzytkownikow, jednak wyrazanie go jest juz ryzykowne, bowiem nie kazdy potrafi je wyrazic bez naruszania norm.
EVA77:
No coż ja piszę o parówkach i porodzie a ty opisujesz choroby swojej mamy i swoich dzieci. Polemika z Tobą zniża się do bardzo niskiego poziomu, więc nie bedę dalej jej kontynuować.
Roxx:
--- Cytat: kamila w 18 Lut 2010, 21:53:37 ---Sylwusiu, nie wiem, czy to byl dobry pomysl, zebys wypowiadala sie na tym forum, bo nie masz za wiele do powiedzenia, poza kilkoma inwektywami.
Proponuje, zebyscie Ty, Zoska i Roxx zwrocili sie do Fachurry w kwestii zalozenia Klubu Prawdziwych, Zyczliwych Rodakom Polakow.
I moze jakies forum odrebne? Tam moglibyscie bez przeszkod wymieniac sie doswiadczeniami, sposobikami, kombinacjami.
Wineto, milo przeczytac taki rozsadny tekst:)
--- Koniec cytatu ---
To właśnie tacy jak ty i Winieta powinni założyć forum nienawiści do innych Polaków na emigracji, na którym obsmarowywaliby swoich i pisali niekorzystne "porady" wyssane z palca
Niema to jak Polacy na emigracji. Nawet na forach się żrą.
Może i "kolorowi" jak napisałem są nabusebami, bez chęci integracji w większości przypadków żyjącymi na koszt podatnika, ale jednego możemy im pozazdrościć(a zwłaszcza co niektórzy "haterzy" z forum od których tylko bije nienawiść i w każdym swoim poście i "radach" to widać) - kolorowi trzymają się razem. Jeden drugiemu pomaga czy to w pracy czy to w normalnym życiu i nikt nikogo nie pyta czy jest naciągaczem czy po prostu mu się nie powiodło. Traktują się jak bracia lub przyjaciele(Habibi)
Natomiast na Polskim forum same kłótnie i porady w stylu "spadaj stąd-nie rób mi konkurencji"
Jomir:
Wiesz Roxx, o tych habibi ostatnio czytalam ksiazke (oparta na faktach) uwierz mi, ze nasza "polska nienawisc" jest duzo lepsza niz to ich "habibi".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej