Ogólne > Hydepark

Policja zabrala mi polskie blachy, mam problem z odzyskaniem ich w PL

<< < (5/12) > >>

kardula:
Bylam dzisiaj w Skacie i dowiedzialam sie ze moje tablice zostaly zniszczone. Nie zostalam o tym poinformowana przez policje. Nie znam sie na dunskim prawie, ale uwazam ze nie mogli tego zrobic!!!!!!!!!!

ReFormer:
Skoro nie znasz sie na dunskim prawie to nie widze powodu, dla ktorego wykazujesz brak mozliwosci, ze strony Skatu, zniszczenia Twoich tablic. Mozna rzec, ze reagujesz w sposob prawidlowy, poniewaz gdy ktos krzywdzi Ciebie to naturalna reakcja jest negowanie takiego czynu, obrona, mimo nieswiadomosci zaistnialych faktow i argumentow, ktore wykazuja, iz takie dzialanie bylo zasadne w swietle obowiazujacych przepisow.

@ae@:
Polskie tablice po uplywie waznosci pozwolenia byly nielegalne.
Nielegalna rzecz zostala prawnie przez policje zarekwirowana i zniszczona. Polskie , wloskie czy chinskie to nie ma znaczenia - byly nielegalne.

Gdyby  zarekwirowano 1 kg kokainy i spalono to tez bylyby pretensje ze kokaina nie byla dunska tylko polska i  Dania nie ma prawa jej niszczyc?

ReFormer:
Kokainy nie ma prawa nikt niszczyc!!! To ona ma niszczyc ludzkie zycia ;)

Zurich:
Wyglada na to ze zarty sie skonczyly.W budzecie dziura.Rzad dunski postanowil ja po czesci zalatac z kar za jazde z zagranicznymi numerami.Zainwestowali nedzne 10 milionow koron w to a zysk duzy  ;)

http://www.aoib.dk/artikel/skat-sender-millionregninger-til-42-bilejere

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej