Ogólne > Tłumaczenia
bardzo prosze o przetlumaczenie pilnie
Jomir:
w Danii mozesz dwa dni nie przyjsc do pracy tylko dzwoniac, ze jestes chory... pozniej musisz udac sie do lekarza....
praktyka przelozonych jest, ze w trakcie choroby odwiedzaja Cie w domu... tak wiec, matactwo wyjdzie bardzo szybko na jaw.... i tak jak napisali poprzednicy... wilczy bilet....
piotrnysa:
mnie tez szlak trafia jak renka tak pisze.nie wiem co mam zrobic bo na jutro ma zabieg skorzystac i miec chorobowe czy po prostu szukac pracy bo to dla mnie najwazniejsze jak dla kazdego.zadne matactwo moga sprawdzac i wogole ale w tym wypadku sie nie boje.a to ze to nie jest polska to kazdy glupi wie renka ale jezeli ktos ma cos zaplanowane to sie tego trzyma .a jezeli cos mu krzyzuje plany to sie kogos radzi kto wie lepiej.
DZIEKI WSZYSTKIM ZA SZYBKA ODP
POZDRAWIAM MILEGO WEEKENDU
Klingon:
--- Cytat: piotrnysa w 29 Sie 2007, 18:49:02 ---dzieki bardzo.nic takiego nie mialo miejsca zadne powiadomienie.dostalismy dzisiaj to i bez potwierdzenia.mozna cos z tym zrobic jeszcze.
--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie należy Wam się tydzień wypowiedzenia licząc od jutra ale jak dojść swojego?
piatka:
masz miec jakis zabieg? zaplanowany?
oczywiscie, ze idz, masz do tego pelne prawo
Jomir:
Z tym, ze on niczego nie zmieni.
Moze byc na chorbowym w trakcie wypowiedzenia, ale to nie cofnie wypowiedzenia.
WYpowiedzenie zostalo skutecznie doreczone w dniu dzisiejszym i zwolnienie od jutra nie ma zadnego znaczenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej