Ogólne > Tłumaczenia

Internetowy słownik duńsko-polski+tłumaczenie

<< < (6/12) > >>

Tula:
Ja podobnie. Z reguly brzmiala: dziekujemy za zainteresowanie, skontaktujemy sie, jak tylko bedziemy mieli cos dla ciebie  :D.

Bluszcz:
No to juz widze co mnie czeka :-))  Pisma z podziekowaniami i tyle. Dzis nauczylam sie dwoch slow po dunsku (jedno umialam wlasciwsie wczesniej) dziekuje - czyli farvel i tag. Bylam na rozmowie w sprawie pracy. Juz juz... prawie sie udalo, ale pracodawca zrezygnowal przez te wszystkie formalnosci, ktore go czekaly... :-(
Dzieki za tlumaczenie no i polecam sie na przyszlosc :)

piatka:
dziekuje -   tak
farvel  +   do widzenia, a wlasciwie.......... szerokiej drogi

Bluszcz:
Pomalu pomalu i wszystkiego sie naucze :-) A z Wasza pomoca to juz w ogole.. Mam na razie plytke z ksiazeczka "Dunski. Kurs podstawowy." Zaczne chyba siedziec nad tym i sie uczyc. Zeby to chociaz bylo prostsze w wymowie... No ale czego sie Polak nie nauczy ;-)

Bluszcz:
A tak w wielkim skrocie, mozecie mi powiedziec kogo tutaj szukaja?? Bo od nich wlasnie dostalam list.. :)

Ejendomsfunktionær til trappevask m.v.
ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING (Arbejdspladsen ligger i Vejle kommune)
Grundet en af vore ansatte har valgt at søge nye udfordringer, søger vi hendes afløser.

Hovedopgaver:
•Rengøring af trappeopgange.
•Rengøring af fællesvaskeri.
•Forefaldende serviceopgaver.

Vi forventer:
•Du er en ansvarsbevidst person, der kan arbejde selvstændigt og som har nemt ved at omgås andre mennesker.
•Erfaring fra lignende job vil være en fordel.
•Du kan tiltræde 15. oktober 2007 eller snarest herefter.

Vi tilbyder:
•Et selvstændigt job.
•En stilling på 30&frac12; time pr. uge.
•Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst med ESL.
•Relevant videreuddannelse.
•Gode personaleforhold.
•En uformel og humoristisk omgangstone.

Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset alder, køn, etnisk baggrund m.v. til at søge.

dziekuje z gory :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej