Ogólne > Tłumaczenia
Internetowy słownik duńsko-polski+tłumaczenie
Bluszcz:
Tak for din ansøgning.
Til orientering kan jeg oplyse, at der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 4. oktober 2007.
Hvis du er blandt de heldige til at blive indkaldt til samtale, vil du blive kontaktet pr. telefon den 2. oktober 2007.
Hører du ikke noget yderligere fra os inden den 31. oktober 2007, kan du betragte det som, at stillingen er besat til anden side.
Tak for din interesse for stillingen.
Czy mogę znowu prosić o przetlumaczenie??
Dostalam dzisiaj taki list - w odpowiedzi na moja oferte jako pracownika. Pisalam po niemiecku a oni mi po dunsku :o
Bede wdzieczna. Pozdrawiam
Internetowy Slownik:
Dziekujemy za Twoje podanie.
Dla informacji podam, ze rozmowy kwalifikacyjne odbeda sie 4-10-2007.
Jezeli bedziesz mial szczescie byc wezwanym na rozmowe, skontaktujemy sie z Toba telefonicznie 2-10-2007.
Jezeli nie uslyszysz od nas do 31-10-2007, bedzie to oznaczac, ze posada zostala zajeta przez inna osobe.
Dziekujemy za zainteresowanie posada.
Bluszcz:
Mirra a jak sie uczysz duńskiego, ze tak dobrze juz Tobie idzie?? Chodzisz na kurs czy sama się motywujesz do nauki? :-)
Tez chyba muszę zacząć nauke, bo jak sie nie nauczę to pracy nie znajdę wcale... a wtedy pozostaje powrót do kraju.. :-(
Jomir:
Ucze sie dunskiego w KISSie (w Kopenhadze) to szkola o bardzo intensywnym programie, wymagajaca od ucznia minimum 3 godzin pracy w domu....
No i zasuwam MINIMUM 3 godziny dziennie.... a po dzisiejszym zadaniu domowymi to juz widze, ze 5 jak nic mnie czeka....
Wiec jak tak sie policzy... 4 godziny szkoly x 3 dni w tygdoniu, plus codziennie w domu po 3 x 7 dni.... to wychodzi prawie jak pol roku nauki....
Ja sie smieje, ze to jak praca na caly etat....
Tym bardziej, ze platna hihi... bo jak zdam DP3 to 28.000 koron dostaniemy z powrotem.....
a z drugiej strony..... zarobic 28.000 koron w kilka miesiecy, toz to glodowa pensja :)
willy:
Mi tylko raz odpowiedzieli po angielsku na mojego maila, bo byli zainteresowani i chcieli się spotkać.
W innych przypadkach zawsze po duńsku dostawałem odpowiedź.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej