Regionalne > Århus, Aalborg ...
Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)
rey2000:
--- Cytat: vred w 18 Paź 2010, 15:13:40 --- Po drugie, przeczytaj to zdanie jeszcze raz a nsatepnie tornister na plecy i do szkoly, najlepiej podstawowej.
--- Koniec cytatu ---
Bueeheeeeee,hahha, a mialo byc tak pieknie tylko o pompce. ;D
vera:
--- Cytat: vred w 18 Paź 2010, 15:13:40 ---Po pierwsze to nie wiem dlaczego odniosłeś się do mnie, ja pompke mam. Po drugie, przeczytaj to zdanie jeszcze raz a nsatepnie tornister na plecy i do szkoly, najlepiej podstawowej.
[Posted on: 18 Paź 2010, 14:00:57]
Ale pomimo ze mnie nie znasz, z jednym trafiles w dziesiatke. Jestem leniwy i dlatego owa pompke sobie kupilem, zeby nie musiec co chwile jezdzic i kozystac z publicznej.
--- Koniec cytatu ---
to nie polecaj komuś latanie non stop za pompką jak pies za kijem, no chyba że jej źle życzyłeś.
frisms:
A mnie to w ogole rozbawilo ze ktos w ogole wrzucil "szukanie pompki" miejskiej na forum...eh, nie ktorzy to maja pomysly ;)
genialne. Jakos nikt nie nadmienil ze czesto te publiczne pompki maja tez sklepy rowerowe kolo siebie,albo ci co naprawiaja rowery tez maja ;D
vred:
--- Cytat: frisms.nu w 19 Paź 2010, 16:49:52 ---A mnie to w ogole rozbawilo ze ktos w ogole wrzucil "szukanie pompki" miejskiej na forum...eh, nie ktorzy to maja pomysly ;)
genialne. Jakos nikt nie nadmienil ze czesto te publiczne pompki maja tez sklepy rowerowe kolo siebie,albo ci co naprawiaja rowery tez maja ;D
--- Koniec cytatu ---
Byla o tym mowa, czytaj uwazniej.
[Posted on: 19 Paź 2010, 16:54:20]
--- Cytat: frisms.nu w 19 Paź 2010, 16:49:52 ---A mnie to w ogole rozbawilo ze ktos w ogole wrzucil "szukanie pompki" miejskiej na forum...eh, nie ktorzy to maja pomysly ;)
genialne.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co w tem dziwnego. Niektorzy szukaja kefiru na forum, jeszcze inni tabletki po. Temat jak kazdy inny.
frisms:
Super! dzieki, znowu mi sie oberwalo...za taka bzdure o pompce.
Depczą tu niektorzy mocno po pietach :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej