Regionalne > Århus, Aalborg ...
Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)
vred:
--- Cytat: vera w 15 Paź 2010, 15:13:49 ---zbierz cały akademik i niech każdy się złoży po 25øre i będzie pompka publiczna i pod ręką.
A co to za argument że nikt nie posiada pompki w akademiku, może mają ale nie chcą tobie pożyczyć.
I dopisze się do Baumiego, jak brakuje ci 25 kr możesz zatrudnić się na 15 minut gdziekolwiek i temat załatwiony.
Jesteś na pewno mistrzem stagnacji bieżącego tygodnia.
--- Koniec cytatu ---
Moze tez zapytac na forum o darmowa pompke, otrzymac odpowiedz, pojechac napompowac kolo bez wydawania pieniedzy i temat tez bedzie zalatwiony. Ja wiem ze forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale prosze cie daruj sobie nastepnym razem takie kretynskie porady.
roga:
Nie, pomysly z ta pompka nie sa wcale kretynskie. Bez nich byloby troche ponuro na forum. ;D
lukashero:
ja kiedys tez nie mialem pieniedzy.no nie zeby znowu 25 koron nie bylo,ale bylo cienko.stac mnie bylo ledwo na oplate mieszkania i 2-tenie BMW i 2 razy wakacje na malediwach.ale to bylo 3 lata temu.teraz wzialem sie za prace i naprawde stac mnie na sporo wiecej. ;D
vera:
--- Cytat: vred w 15 Paź 2010, 16:51:13 ---Moze tez zapytac na forum o darmowa pompke, otrzymac odpowiedz, pojechac napompowac kolo bez wydawania pieniedzy i temat tez bedzie zalatwiony. Ja wiem ze forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale prosze cie daruj sobie nastepnym razem takie kretynskie porady.
--- Koniec cytatu ---
czyli jesteś jak poprzedniczka na pompkę nie masz ale na furę i owszem.
raczej ty udzielasz kretyńskiej porady. Widać lepiej jeździć co chwile "gdzieś" aby napompować rower niż wydać te 25 koron.
Wtedy byś wykorzystał czas na coś bardziej produktywnego, a jak ktoś jest leniwy i nic mu się nie chce jak Ty na przykład to musi jeździć co chwilę pompować. Widać część swojego życia uważasz aby zmarnować na bezcelowe rzeczy ;D ;D ;D
vred:
--- Cytat: vera w 18 Paź 2010, 11:03:16 --- a jak ktoś jest leniwy i nic mu się nie chce jak Ty na przykład to musi jeździć co chwilę pompować
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze to nie wiem dlaczego odniosłeś się do mnie, ja pompke mam. Po drugie, przeczytaj to zdanie jeszcze raz a nsatepnie tornister na plecy i do szkoly, najlepiej podstawowej.
[Posted on: 18 Paź 2010, 14:00:57]
Ale pomimo ze mnie nie znasz, z jednym trafiles w dziesiatke. Jestem leniwy i dlatego owa pompke sobie kupilem, zeby nie musiec co chwile jezdzic i kozystac z publicznej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej