Ogólne > Podatki
dlaczego 38%
malin:
--- Cytuj (zaznaczone) ---na umowie mam 18,500 a netto
--- Koniec cytatu ---
Dziwne. Nigdy nie slyszalem aby wynagrodzenie bylo podane netto. Wynagrodzenie netto zalezy od podatku jak placisz i jakie masz odliczenie.
do piatka:
mala roznica kolega przyjechal zarobic a ty tu mieszkac .wiec nie pisz takich bzdur .
hary:
Dzięki Gośc że ty jeden postawiłeś się w mojej obronie bo ja tylko sie chciałem dowiedzieć a zostałem zrównany z glebą i obrzucany błotem ;) pozdro dla ziomali ze ślaska / jak tacy są/
do hary:
my cukiernicy i piekarze musimy trzymac sztame.
a co do ludzi co tu maja zamiar tu zostac na stale to niestety pozostaje ta zazdrosc.
nie potrafia zrozumiec ze oni maja rodzine na miejscu i wszelkie prawa na zasadach dunskich.
pozdrawiam .udanych wypiekow
piatka:
--- Cytat: hary w 11 Lis 2007, 10:53:26 ---Dzięki Gośc że ty jeden postawiłeś się w mojej obronie bo ja tylko sie chciałem dowiedzieć a zostałem zrównany z glebą i obrzucany błotem ;) pozdro dla ziomali ze ślaska / jak tacy są/
--- Koniec cytatu ---
Kto Cie obrzucal blotem? Powiedzialam tylko co maja pracujacy dluzej niz rok, nie tylko mieszkajacy tutaj.
Pytania swoje kierujesz nie tam gdzie trzeba, najlatwiej jest sie zwrocic do pracodawcy /sprawdzenie umowy/, a potem do skatu.
Tam ci wyjasnia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej