Ogólne > Rodzina ...
ślub, kaucja, pozwolenie..
madzialenasz:
Aha, nie wiedzialam, i skoro ta znajoma mi powiedziala ze to dowod dla obcokrajowcow to jej uwierzylam.
No ale dlaczego nie kazdy ja dostaje? to co trzeba zrobic zeby ja dostac?
Wydaje mi sie ze spacjalnych trudnosci z tym nie ma(znowu mi tak powiedziala kolezanka ;))
barbarita2311:
hej...a mozecie napisac o jakiej kaucji mowa,o co chodzi,jak to suma i jak dlugo czekaliscie (ci ktorzy juz maja na cpr nr.) czy jednak slub to wieksza i szybsza szansa na numer,czy lepiej poczekac na dokumenty z policji,majac pozwolenie na prace,i pracujac.
Dana:
Najlepiej bedzie, jak przeczytasz w calosci ten watek, to powinno wystarczyc, abys wiedziala o co konkretnie pytac w razie jakis niejasnosci.
Pozdrawiam
madzialenasz:
--- Cytat: barbarita2311 w 14 Lis 2007, 10:09:55 ---hej...a mozecie napisac o jakiej kaucji mowa,o co chodzi,jak to suma i jak dlugo czekaliscie (ci ktorzy juz maja na cpr nr.) czy jednak slub to wieksza i szybsza szansa na numer,czy lepiej poczekac na dokumenty z policji,majac pozwolenie na prace,i pracujac.
--- Koniec cytatu ---
Powiem w skrocie ze kwota-56.500 dk. (+,-)Wklep w wyszukiwarke kaucja
Mirabelka:
--- Cytat: barbarita2311 w 14 Lis 2007, 10:09:55 ---hej...a mozecie napisac o jakiej kaucji mowa,o co chodzi,jak to suma i jak dlugo czekaliscie (ci ktorzy juz maja na cpr nr.) czy jednak slub to wieksza i szybsza szansa na numer,czy lepiej poczekac na dokumenty z policji,majac pozwolenie na prace,i pracujac.
--- Koniec cytatu ---
http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=3244.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej