Ogólne > Rodzina ...
SZKOLA DLA DZIECI
Jomir:
Obawiam sie, ze najblizsza szkola z klasami integracyjnymi (nauki jezyka) jest przy Enghave (Vestebro Ny skole - Ny Carlsberg Vej 35)
Nie wiem na pewno, ale tutaj zjezdzaja sie dzieciaczki z polowy Kopenhagi.
DO szkoly zadzwon, bo moze sie zdarzyc, ze o Was zapomnieli - w naszym przypadku tak bylo. Zapisalismy syna do szkoly w kwietniu (mial isc od sierpnia) i okazalo sie, ze karta zapisu zaginela w akcji.
Od 26 czerwca szkola bedzie zamknieta na glucho.
maro75:
TULA czy mogłabyś rzucic jakimś adresem tej szkoły?
MIRRA dzięki za podpowiedź,sprawdzę to-wielkie dzięki dziewczny-pozdrawiam.
Tula:
--- Cytat: maro75 w 13 Cze 2008, 14:49:33 ---TULA czy mogłabyś rzucic jakimś adresem tej szkoły?
--- Koniec cytatu ---
Ale jakiej szkoly? Børnehaveklasse sa w kazdej szkole, z tego, co mi wiadomo...
vaxa_rys:
czy w takiej zerowce jest juz nauczanie i do tego dodają nauczanie indywidualne dla dzieci imigrantow?
Czy zerowka to jeszcze jedna wielka zabawa w Danii a nauka zaczyna sie od 1 klasy?
Tula:
--- Cytat: vaxa_rys w 13 Cze 2008, 20:35:18 ---czy w takiej zerowce jest juz nauczanie i do tego dodają nauczanie indywidualne dla dzieci imigrantow?
Czy zerowka to jeszcze jedna wielka zabawa w Danii a nauka zaczyna sie od 1 klasy?
--- Koniec cytatu ---
Nie mam doswiadczen ze szkola, ale skadinad wiem, ze tu w podstawowce to w ogole jest zabawa ;). A o indywidualne nauczanie najlepiej zapytac w konkretnej szkole.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej