Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (128/145) > >>

aisak:

--- Cytat: electra_89 w 11 Sie 2013, 14:21:10 --- zauważ że trzeba się zabezpieczyć.

--- Koniec cytatu ---
Eeeeee, nie za pozno na to juz ;) :D?

aisak:

--- Cytat: happybeti w 11 Sie 2013, 16:29:32 ---
A potem ach, krzyk straszny na forum, jak to strasznie źle są "nowi" traktowani 8).
Moze by i "nowi " tak tez trochę się postarali?

--- Koniec cytatu ---
Nie na forum Beti. Poza forum, w realu.

Ale to tez prawda. Obie strony powinny.

happybeti:

--- Cytat: aisak w 11 Sie 2013, 19:29:03 ---Nie na forum Beti. Poza forum, w realu.

Ale to tez prawda. Obie strony powinny.

--- Koniec cytatu ---

No, pisałaś , ze " w realu". Ale temat w wątku "magnetycznym" też się przewinął, tych biednych, zahukanych "nowych".  ;)
No, to mieliśmy właśnie naoczny przykład w postępowaniu użytkowniczki "elektra" . A, zauważ, to jeszcze nie było ekstremum. Pamiętasz niejakiego "Maćka" ? ;)

aisak:

--- Cytat: happybeti w 11 Sie 2013, 20:55:55 ---No, pisałaś , ze " w realu". Ale temat w wątku "magnetycznym" też się przewinął, tych biednych, zahukanych "nowych".  ;)
No, to mieliśmy właśnie naoczny przykład w postępowaniu użytkowniczki "elektra" . A, zauważ, to jeszcze nie było ekstremum. Pamiętasz niejakiego "Maćka" ? ;)

--- Koniec cytatu ---
Pamietam nie tylko jego.

Chodzilo mi tylko o to, ze jesli jakis nowy pojawi sie z nieodpowiednimi pogladami, to zaraz atakuja go wszyscy i to gremialnie, kopia, rozdaja ciosy.... nie wyglada to fajnie, a ludzie w realu komentuja polonie i to ostro.  Jasne, ze jak jest extremum, to nalezy mu pokazac miejsce w kolejce. Ale moze nie z tak widoczna sadystyczna radoscia z tego. Zle mi sie to kojarzy Betti, wybacz...

Jomir:
A ja sie zastanawiam, skad to przeswiadczenie, ze "starzy" maja OBOWIAZEK pomagac "nowym"???
Ja nie mowie, zeby nie pomagac, ale chyba jest to nasza dobra wola, a nie zakichany oboiwazek.
Wielu o tym zapomina, niestety.

Osobiscie nie lubie roszczeniowatosci, lenistwa i kombinatorstwa, i wtedy "NO MERCY" .
Jak widze, ze ktos naprawde potrzebuje pomocy, to pomagam i prosic mnie o to nie trzeba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej