Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
1941:
--- Cytat: Jomir w 11 Sie 2013, 22:20:11 ---A ja sie zastanawiam, skad to przeswiadczenie, ze "starzy" maja OBOWIAZEK pomagac "nowym"???
Ja nie mowie, zeby nie pomagac, ale chyba jest to nasza dobra wola, a nie zakichany oboiwazek.
Wielu o tym zapomina, niestety.
Osobiscie nie lubie roszeniowatosci, lenistwa i kombinatorstwa, i wtedy "NO MERCY" .
Jak widze, ze ktos naprawde potrzebuje pomocy, to pomagam i prosic mnie o to nie trzeba.
--- Koniec cytatu ---
Jomir przestan, ile razy mam dziekowac? ;D ;D ;D
Idris:
Asiak mamy być mili tylko dlatego, że ktoś jest nowy? Czy to aby nie przesada?
Jomir:
Dasz rade :)
wiesz, goraczke mam to i bredze nieco ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: Idris w 11 Sie 2013, 22:25:00 ---Asiak mamy być mili tylko dlatego, że ktoś jest nowy? Czy to aby nie przesada?
--- Koniec cytatu ---
No wlasnie tak. W realu jak kogos poznajemy to zwykle jestesmy mili ,prawda? Czy tez od razu przez leb mu lopata dla zasady, zeby nie myslal sobie, ze cos znaczy? ;)
Ty i tak zawsze jestes mila, pamietam, ze od poczatku :). Jak i Jomir, jak i Betti.
Jomir:
Hmm... w realu ludzie jednak sie nieco kryguja, i na dzien dobry nie wala "sluchaj, pracowac mi sie nie chce, nie masz pomyslu jakby tu kase wydebic".
Coz, internetowa anonimowosc powoduje, ze sie ludzie "nie certola" tylko "wala prosto z mostu". Dlaczego odpowiadajacy maja mimo tego byc uprzejmi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej