Ogólne > Podatki

zwrot ze skata

<< < (3/6) > >>

Klingon:

--- Cytat: motobukiet w 21 Maj 2008, 23:16:21 ---to czemu predzej tego nie napisales?   ludzie sie pytaja !       No chyba ze teraz  DZWONILES ; hej
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie zdarzyło mi się świadome ukrywanie informacji. Jeżeli otrzymam nowe informacje to je podaje, również w odpowiedziach na emaile. Natomiast nie wyszukuję ewentualnych starych pytań - i tak zużywam za dużo czasu na te sprawy i w przyszłości będę to robił w mniejszym stopniu. :)

Okazuje się że pisałem o tym:

--- Cytat: Klingon w 15 Maj 2008, 22:44:49 ---SKAT wysyla pieniadze na NemKonto. Pieniadze wracaja jezeli konto jest zamkniete i SKAT wysysla czek na adres z ewidencji ludnosci (folkeregistret).

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Klingon w 18 Maj 2008, 10:25:43 ---Myślę że dobrze zostawić duńskie konto do czasu wypłaty wszystkich należności. Jeżeli nie chcecie to zgłoście w SKAT wasze konto w Polsce jako NemKonto.

--- Koniec cytatu ---

mala_z_Aarhus:

--- Cytat: Klingon w 22 Maj 2008, 00:24:37 --- w przyszłości będę to robił w mniejszym stopniu. :)

--- Koniec cytatu ---

Juz chyba nie zasne...

Klingon, tak po prostu NIE mozesz tego zrobic....

Niksen, biksen. Slut.  ;D

motobukiet:
No  ; kuku4;  oberwalo Mi sie od Klingona , nastepnym razem czytajmy dokladnie takze inne fora .  pozdrawiam   i dobranoc

[Dodane: 22 Maj  2008, 00:56:45]
Na tej stronie tez Sobie pozwole        LUDZIE robimy test na SKAT     Kto dostanie w Polsce czek ze zwrotem i go zrealizuje w POLSCE to piszcie bo Wszyscy sa CIEKAWI czy to dziala  ?    Stawiam DUZY BROWAR  dla pierwszego szczesliwca  !!!!! 

Esentiale:

--- Cytat: motobukiet w 21 Maj 2008, 20:09:06 ---      BCUD@Skat.dk             w temacie pisz      Skat til udbetaling               a w tekstcie napisz  swoj numer CPR  i podaj Swoj numer konta  .  Mysle ze pomoze Ja tez dopabuse wyslalem.    probujcie z polskim numerem konta ale pamietajcie o SWIFT  . nara     Jak dostane to napisze.

--- Koniec cytatu ---

Witam, dostałeś ten zwrot ?
Bo ja tak samo czekam, poprawki online wprowadzone zostały 1 maja.... no i czekam do dzis na ten czek i nowe rozliczenie (w Polsce jestem teraz, w Danii nie bylem zameldowany)

Chyba zrobie tak jak mówisz.... czyli posłać im maila na ten adres   BCUD@Skat.dk  w temacie Skat til udbetaling i w mailu CPR i numer konta... napisac cos tam jeszcze ?

Pozdrawiam

P.S napisz czy dostales jakas odp. od nich i czy przelali kase

Senia:

--- Cytat: Klingon w 21 Maj 2008, 21:15:36 ---Dowiedziałem się też, że można zarejestrować zagraniczne konto jako NemKonto - to bym polecał.

--- Koniec cytatu ---

Gdzie można zarejestrować swoje konto by było NemKontem ?? Na stronie skata - tastselv ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej