Ogólne > Podatki
zwrot ze skata
Klingon:
--- Cytat: motobukiet w 21 Maj 2008, 23:16:21 ---to czemu predzej tego nie napisales? ludzie sie pytaja ! No chyba ze teraz DZWONILES ; hej
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie zdarzyło mi się świadome ukrywanie informacji. Jeżeli otrzymam nowe informacje to je podaje, również w odpowiedziach na emaile. Natomiast nie wyszukuję ewentualnych starych pytań - i tak zużywam za dużo czasu na te sprawy i w przyszłości będę to robił w mniejszym stopniu. :)
Okazuje się że pisałem o tym:
--- Cytat: Klingon w 15 Maj 2008, 22:44:49 ---SKAT wysyla pieniadze na NemKonto. Pieniadze wracaja jezeli konto jest zamkniete i SKAT wysysla czek na adres z ewidencji ludnosci (folkeregistret).
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Klingon w 18 Maj 2008, 10:25:43 ---Myślę że dobrze zostawić duńskie konto do czasu wypłaty wszystkich należności. Jeżeli nie chcecie to zgłoście w SKAT wasze konto w Polsce jako NemKonto.
--- Koniec cytatu ---
mala_z_Aarhus:
--- Cytat: Klingon w 22 Maj 2008, 00:24:37 --- w przyszłości będę to robił w mniejszym stopniu. :)
--- Koniec cytatu ---
Juz chyba nie zasne...
Klingon, tak po prostu NIE mozesz tego zrobic....
Niksen, biksen. Slut. ;D
motobukiet:
No ; kuku4; oberwalo Mi sie od Klingona , nastepnym razem czytajmy dokladnie takze inne fora . pozdrawiam i dobranoc
[Dodane: 22 Maj 2008, 00:56:45]
Na tej stronie tez Sobie pozwole LUDZIE robimy test na SKAT Kto dostanie w Polsce czek ze zwrotem i go zrealizuje w POLSCE to piszcie bo Wszyscy sa CIEKAWI czy to dziala ? Stawiam DUZY BROWAR dla pierwszego szczesliwca !!!!!
Esentiale:
--- Cytat: motobukiet w 21 Maj 2008, 20:09:06 --- BCUD@Skat.dk w temacie pisz Skat til udbetaling a w tekstcie napisz swoj numer CPR i podaj Swoj numer konta . Mysle ze pomoze Ja tez dopabuse wyslalem. probujcie z polskim numerem konta ale pamietajcie o SWIFT . nara Jak dostane to napisze.
--- Koniec cytatu ---
Witam, dostałeś ten zwrot ?
Bo ja tak samo czekam, poprawki online wprowadzone zostały 1 maja.... no i czekam do dzis na ten czek i nowe rozliczenie (w Polsce jestem teraz, w Danii nie bylem zameldowany)
Chyba zrobie tak jak mówisz.... czyli posłać im maila na ten adres BCUD@Skat.dk w temacie Skat til udbetaling i w mailu CPR i numer konta... napisac cos tam jeszcze ?
Pozdrawiam
P.S napisz czy dostales jakas odp. od nich i czy przelali kase
Senia:
--- Cytat: Klingon w 21 Maj 2008, 21:15:36 ---Dowiedziałem się też, że można zarejestrować zagraniczne konto jako NemKonto - to bym polecał.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie można zarejestrować swoje konto by było NemKontem ?? Na stronie skata - tastselv ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej