Ogólne > Podatki

zwrot ze skata

<< < (2/6) > >>

motobukiet:
Nie wiem czy to prawda ale bylem osobiscie SKAT w poniedzialek i mamy tam Polke , wierze w jej kompetencje-CYTUJE JEJ SLOWA- nie wysylamy czekow do Polski!  ale nie wiem co z przelewami bankowymi .?  jezeli maja Wasz polski numer . zaraz napisze Wam adres  do pospieszenia wysylki .  mosze poszukac. nara

[Dodane: 21 Maj  2008, 19:55:21]
WAZNE----Adres       BCUD@Skat.dk             w temacie pisz      Skat til udbetaling               a w tekstcie napisz  swoj numer CPR  i podaj Swoj numer konta  .  Mysle ze pomoze Ja tez dopabuse wyslalem.    probujcie z polskim numerem konta ale pamietajcie o SWIFT  . nara     Jak dostane to napisze.

Klingon:

--- Cytat: Esentiale w 20 Maj 2008, 16:25:40 ---Ten czek który przyślą będzie można zrealizować w polskim banku tak ? wiadomo w jakim konkretnie ?
--- Koniec cytatu ---
W twoim banku w Polsce.

motobukiet:
Nie Klington .           pisze niech probuja z polskim numerem CI co sa w kraju,  to Ich ostatnia szansa

[Dodane: 21 Maj  2008, 21:04:58]
 SORY!  troche Ci ksywe zmienilem   SZACUNEK  motobukiet.   

Klingon:
Pytałem w SKAT jak można otrzymać zwrot nadpłaconego podatku nie mając duńskiego konta i mieszkając w Polsce. Odpowiedź była że SKAT wyśle czek. Co nie znaczy że otrzymam tą samą odpowiedź pytając inną osobę. ;D
Dowiedziałem się też, że można zarejestrować zagraniczne konto jako NemKonto - to bym polecał.

motobukiet:
to czemu predzej tego nie napisales?   ludzie sie pytaja !       No chyba ze teraz  DZWONILES ; hej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej