Ogólne > Podatki
zwrot ze skata
motobukiet:
Nie wiem czy to prawda ale bylem osobiscie SKAT w poniedzialek i mamy tam Polke , wierze w jej kompetencje-CYTUJE JEJ SLOWA- nie wysylamy czekow do Polski! ale nie wiem co z przelewami bankowymi .? jezeli maja Wasz polski numer . zaraz napisze Wam adres do pospieszenia wysylki . mosze poszukac. nara
[Dodane: 21 Maj 2008, 19:55:21]
WAZNE----Adres BCUD@Skat.dk w temacie pisz Skat til udbetaling a w tekstcie napisz swoj numer CPR i podaj Swoj numer konta . Mysle ze pomoze Ja tez dopabuse wyslalem. probujcie z polskim numerem konta ale pamietajcie o SWIFT . nara Jak dostane to napisze.
Klingon:
--- Cytat: Esentiale w 20 Maj 2008, 16:25:40 ---Ten czek który przyślą będzie można zrealizować w polskim banku tak ? wiadomo w jakim konkretnie ?
--- Koniec cytatu ---
W twoim banku w Polsce.
motobukiet:
Nie Klington . pisze niech probuja z polskim numerem CI co sa w kraju, to Ich ostatnia szansa
[Dodane: 21 Maj 2008, 21:04:58]
SORY! troche Ci ksywe zmienilem SZACUNEK motobukiet.
Klingon:
Pytałem w SKAT jak można otrzymać zwrot nadpłaconego podatku nie mając duńskiego konta i mieszkając w Polsce. Odpowiedź była że SKAT wyśle czek. Co nie znaczy że otrzymam tą samą odpowiedź pytając inną osobę. ;D
Dowiedziałem się też, że można zarejestrować zagraniczne konto jako NemKonto - to bym polecał.
motobukiet:
to czemu predzej tego nie napisales? ludzie sie pytaja ! No chyba ze teraz DZWONILES ; hej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej