co niektórzy pisza bez sensu albo ich dzieci niechodza do dunskiej szkoły ,ja wiem ze w polsce jest duzo nauki,ale uwazam ze to potegoje na przyszłosc,taki polak potrafi poradzic sobie w kazdej sytuacji,a dunczyk już nie.a ta pani po filozofi ze robi na zmywaku to nie wina jej wykształcenia wiedze ma ,a to ze taka praca no coz.ja opisałam przykład szkoły do ktorej chodzi moja corka jest w 5 klasie a oni nawet niemusza umiec tabliczki mnozenia jak to oni mowia na wszystko przyjdzie czas,ja widze ze moja corka zamiast isc do przodu to stoi w miejscu i kazdy kto wie jak wyglada system nauczania w dunskich szkołach wie o czym mówie.jak przegladam zeszyty i cwiczenia corki z dunskiej szkoły to szok koniec roku szkolnego i jak jest tam zapełnione gora 10 stron to wszystko a o zeszytach niewspomne 2 kartki.ostatnio miałam problem z corka poniewaz z klasa pojechali na basen i zarzenowana przyszła do domu bo mowi ze w przebieralni gołe baby były ,prosiłam nauczycieli aby zapewnili jej jakas prywatnosc to zdziwieni ze o co mi chodzi ja wiem dla nich to normalka ale dla mnie i dla polskiego dziecka nie ktore wychowało sie w polsce.byłam zła bo po wyjsciu z zebrania polski tłumacz był zły na nas ze to o co sie oburzamy ze jest bez sensu a nasza corka ma sie do tego przyzwyczaic szok a jak nam sie to nie podoba to mamy zjechac do polski jak ona mogła takie cos powiedziec.co ma piernik do wiatraka.wkurzył mnie ten tłumacz nawet na zebraniu nie mówiła wszystkiego albo łagodniejszych słow urzywała
[Posted on: 05 Maj 2011, 14:39:26]
z gadzam sie z powyzsza opinia.nie macie pojecia ile złego jest w dunskich szkołach.miałam ostatnio przykry incydent corka cos tam powiedziała niewiem skad jej to sie wzieło ze ona mysli ze wyrzucimy ja z domu bo cos złego zrobiła a jej kolezaneczki w szkole powiedzieli swoim rodzicom ze jej polska kolezanka została wyrzucona z domu na cały dzien ze została pobita ze do domu mogła tylko po pizame przyjsc normalnie masakra a sprawa tak sie skonczyła ze rodzice i osoba z klubu przy szkole zgłosili ten fakt na policje i do komuny,wyjasnienia stres i przerazenie naszej corki ze takie cos szkoła zrobiła.nikt z nami o tym fakcie nie rozmawiał czy to prawda itp.nawet nie mamy prawa zadac przeprosin od tych osob co nam takie cos zrobili z szargali nasze dobre imie w polsce nie dopomyslenia.normalnie palanty i w szkole i wszedzie ok pieniadze maja dobre ale to tyle,nic poza tym.ich lekarze powinny jechac sie doszkalac nawet.t widze w polsce tylko niestety brak kasy
[Posted on: 05 Maj 2011, 14:47:26]
wyobrazcie sobie ze kaza mi oddac moje 9 miesieczne dziecko do złobka bo ma uczyc sie dunskiego a w wieku 3 lat zrobia jej testy ile umie za za mało to na doszkalenie wysla .nie zamierzam tutaj zostac na stałe wiec nie zamierzam postepowac tak jak oni chca normalnie odechciewa mi sie tutaj byc wiecej stresu niz pozytku z tych pieniedzy bedzie wykoncza mnie psychicznie.