Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
Domnik:
Wiesz, możesz sobie robić obrazki na kwejka, wierzyć że nawet po wypaleniu tony marijuany nic Ci nie będzie.. - Twoja sprawa.
A żeby nie robić offtopu, polecam założyć osobny temat odnośnie wtc, i tak zwanej manipulacji, bo każdy ma na ten temat własne zdanie.
PRZYJACIEL:
jedno mnie zastanawia jak niby tak nie jest szkodliwa czemu w Polsce ganiaja za to ? przeciez nic nikomu po tym nie jest .to nie ch pala i pala i pala .admin powinien usunac ten temat .jest drazniacy ,i faktycznie kazdy ma swoje zdanie na ten temat a dyskusje doprowadzaja do ostrej kłotni ,w/g mnie to tak jakby rozmawiac na forum o prywatnym zyciu łozkowym .
vordingborg:
Jeden się alkoholizuje tego nazywamy "pijakiem"
Drugi się narkotyzuje tego nazywamy "narkomanem"
A dla mnie to biedni ludzie nie mogący zaznać spokoju/szczęścia w realu :(
piotr1:
dominik- albo sie myle, albo nie moge znalezc w twoim poscie nic sensownego i nic na temat.....
przyjaciel- scigaja za to w wiekszosci krajow bo uznali to za substancje odurzajaca- przeciez to wiesz- a jak czytasz watek to powinnas przeczytac skad sie to wzielo --w usa, gdzie naciski koncernow medycznych spowodowaly zdelegalizowanie maryski najpierw tam a potem w europie-
-nie powinien nic usuwac, bo niby czemu?- jak kogos drazni jakis temat to go nie czyta....chyba.....
solange:
Ten obrazek jest maksymalnie glupi. Dla jasnosci: istnieje roznica pomiedzy zwyklymi lekami, a lekami przepisywanymi na recepte- nie sa to srodki dostepne dla ogolu, ktore mozna sobie lykac jak pastylki (to, ze ktos ma "dojscia" u lekarzy i tak postepuje, to juz inna historia).
To, ze akurat w tym zestawieniu, panowie kopcacy marihuane zyja, o niczym nie swiadczy. raczej nalezaloby brac pod uwage jakosc ich zycia. wielu alkoholikow dozywa sedziwego wieku, ale sadze, ze zadne z nas nie mialoby ochoty sie z nimi zamienic na zyciorysy.
Co do WTC, to nie byli terrorysci tylko kosmici. ostatnio ogladalam o tym program na discovery ;D ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej