Ogólne > Hydepark

Duńczyk mnie okradł-Polka

<< < (5/7) > >>

aisak:

--- Cytat: Malwina Malec w 05 Lut 2013, 18:02:12 ---Wysłałaś przypadkowej osobie pieniądze na konto?
Matko trzymajcie mnie bo mi słabo...

Szkoda, że nie kupowałaś domu poprzez sms..

Mówią, że pełno złodziei w internecie...Jak widać interes sam się kręci

Jutro weź w netto spisz z tablicy ogłoszenie o sprzedaż po czym przypnij pinezką pieniądze i poproś, żeby towar dostarczyli do domu...;/

--- Koniec cytatu ---
     Ha, ha, ha..... Bardzo smieszne ???. Wytlumacz mi jedno kobieto, bo nie rozumiem!!! Co w NAS Polakach jest takiego wrednego, ze zamiast pomocy i wspolczucia, jeszcze dokopiemy?!!!!

Tobie poprawil humor Twoj post? Bo pokrzywdzonej na pewno nie..... No coz, to po prostu sprawa empatii, ma sie ja, lub ma sie gleboko gdzies.....

Milego wieczoru....

Jomir:
Aisak - "Bogiem a prawda" "naiwnych ..."

Ale nie ma co kopac lezacej, dlatego sie ugryzlam w jezyk :)

aisak:

--- Cytat: Jomir w 05 Lut 2013, 18:39:31 ---Aisak - "Bogiem a prawda" "naiwnych ..."

Ale nie ma co kopac lezacej, dlatego sie ugryzlam w jezyk :)

--- Koniec cytatu ---
        Ja piiiip, no co to wiekszy grzech, byc naiwnym czy byc zlodziejem?? Po naiwnym sklaczemy jak pchly po psie a zlodzieja...   tlumaczymy, ze jak byla okazja, to co sie mu dziwic, itp, itd.... . Kufaaaa, ja sie nie zgadzam: "Zab za zab, oko za oko!"

A naiwnoscia kazdy z nas grzeszy. ja np naiwnie wierze, ze w np netto pani przy kasie skasuje mnie uczciwie i na dodatek uczciwie wyda reszte.... Chcecie wiedziec, ile razy w tygodniu przeklinam te moja naiwnosc?? No to se teraz poskaczcie po mnie ;) :)

A kto jest bez grzechu, itp, itd.......

Jomir:
A ja tam wcale zlodzieja nie bronie. Lapy poucinac!

Piotr_223:

--- Cytat: Malwina Malec w 05 Lut 2013, 18:02:12 ---Wysłałaś przypadkowej osobie pieniądze na konto?
Matko trzymajcie mnie bo mi słabo...

Szkoda, że nie kupowałaś domu poprzez sms..

Mówią, że pełno złodziei w internecie...Jak widać interes sam się kręci

Jutro weź w netto spisz z tablicy ogłoszenie o sprzedaż po czym przypnij pinezką pieniądze i poproś, żeby towar dostarczyli do domu...;/

--- Koniec cytatu ---

...żenada...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej