poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Pan Adam.  (Przeczytany 56250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

myszka0807

• Gość
Odp: Pan Adam.
« Odpowiedź #90 dnia: 05 Sie 2013, 14:46:47 »
Czy wiadomo jak potoczyly sie losy pana Adama?

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #91 dnia: 05 Sie 2013, 20:18:47 »
Czy wiadomo jak potoczyly sie losy pana Adama?
Tez jestem ciekawa.... Moze ktos wie?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: 05 Sie 2013, 21:05:14 »
Probowalam sie co nie co dowiedziec i nic

Offline Matti32

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #93 dnia: 19 Sie 2013, 15:14:19 »
Witam!   Podpinam się pod Temat . ..   Ale NIE o "pana Adama" Mi tutaj chodzi . ..
Interesuje Mnie Dania,Kopenhaga,Christiania . ..
Postanowiłem,że do Końca września pobędę Sobie w PL a potem -  DANIA . ..  Na Waleta, w Ciemno, NIKOGO ( rodziny,znajomych ) Tam NIE mam,  NIKOGO Tam NIE znam . ..   NIE znam duńskiego, po angielsku 'dogadam' Się . ..
Chciałbym znaleźć jakąś sensowną Pracę ( Jakąkolwiek, byle Dobrze Płatną, może To być nawet zbieranie papierków na ulicy, segregowanie śmieci, praca na kutrach rybackich, przetwórnie rybne,praca w markecie . .. ) oraz jakieś NIEDROGIE Zakwaterowanie . .. Pomyślałem o Christianii . NIGDY NIE mieszkałem na squacie, ale CHCIAŁBYM spróbować . ..   Przygoda !
Nawet w schronisku/ośrodku dla Bezdomnych Mógłbym mieszkać . ..   Byle na Początku Odłożyć trochę Grosza i Zacząć WSZYSTKO od Nowa . ..  Bo teraz, To TRAGEDIA . .. Moja sytuacja jest Tragiczna . ..   Pomógłby Mi Ktoś z Państwa Tutaj Obecnych, OGARNĄĆ To WSZYSTKO ???.
Pytam POWAŻNIE . ..
Pozdrawiam !
P.S. Mam 32 Lata, Niekarany  ;)

varszafiak

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: 19 Sie 2013, 15:22:30 »
TEZ masz na imie Adam?
Jezeli nie to nie pomozemy
ale jak tak to, pewnie ze pomozemy, przeciez chcemy miec tu wiecej polskich kloszardow

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: 19 Sie 2013, 15:25:00 »
Hey .tragiczny to jest twoj tok myslenia .piszesz ze u ciebie jest tragicznie i nazywasz walke o przetrwanie przygoda.nie wiesz tak malo skoro sie chcesz pchac w takie miejsce jak Christiania.powodzenia ale to marzenie jest chyba daleko od ciebie.jest wielu ludzi juz tu mieszkajacych  co chcieli by tez takie prace jak ty.dla twojego dobra  nie szukaj wrazen jak nie posiadasz zaplecza w postaci pracy i mieszkania .mozesz czasem dolaczyc wlasnie do pana Adama.twoj wybor.powodzenia.

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
« Odpowiedź #96 dnia: 19 Sie 2013, 16:55:40 »
Witam!   Podpinam się pod Temat . ..   Ale NIE o "pana Adama" Mi tutaj chodzi . ..
Interesuje Mnie Dania,Kopenhaga,Christiania . ..
Postanowiłem,że do Końca września pobędę Sobie w PL a potem -  DANIA . ..  Na Waleta, w Ciemno, NIKOGO ( rodziny,znajomych ) Tam NIE mam,  NIKOGO Tam NIE znam . ..   NIE znam duńskiego, po angielsku 'dogadam' Się . ..
Chciałbym znaleźć jakąś sensowną Pracę ( Jakąkolwiek, byle Dobrze Płatną, może To być nawet zbieranie papierków na ulicy, segregowanie śmieci, praca na kutrach rybackich, przetwórnie rybne,praca w markecie . .. ) oraz jakieś NIEDROGIE Zakwaterowanie . .. Pomyślałem o Christianii . NIGDY NIE mieszkałem na squacie, ale CHCIAŁBYM spróbować . ..   Przygoda !
Nawet w schronisku/ośrodku dla Bezdomnych Mógłbym mieszkać . ..   Byle na Początku Odłożyć trochę Grosza i Zacząć WSZYSTKO od Nowa . ..  Bo teraz, To TRAGEDIA . .. Moja sytuacja jest Tragiczna . ..   Pomógłby Mi Ktoś z Państwa Tutaj Obecnych, OGARNĄĆ To WSZYSTKO ???.
Pytam POWAŻNIE . ..
Pozdrawiam !
P.S. Mam 32 Lata, Niekarany  ;)

no comment....rece mi opadly..
czlowieczku bez kasy na start nawet niemasz czego tu  szukac..po drugie..z twojego toku myslenia i sposobu mowienia  szukasz pracy  tzw zarobic ale sie nie narobic..masakra
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #96 dnia: 19 Sie 2013, 16:55:40 »

Offline waruiny

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 189
  • -Otrzymane: 124
« Odpowiedź #97 dnia: 19 Sie 2013, 18:10:10 »
Tylikke i Danmark bum'ie.   ;D ::) (Odezwij się na priv, bo mnie rozbawiłeś.)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #98 dnia: 19 Sie 2013, 18:25:03 »
To jest naprawde zalosne .miec 32lata na karku a rozum WYKAŁACZKI.Tacy jak ty co przyjechali tu na waleta blagali o pomoc i mozliwe ze podniesli sie na nogi .te czasy sie skonczyly ze proszono zebys szedl do pracy.Siedz lepiej w Polsce i napisz dramat o swoim zyciu.wegetacja nic dobrego,lecz tobie nawet tego nie wroze.jeszcze na sam okres zimowy sie porywasz.chyba rekinom płetwy bujac jak im przymarzna

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Sie 2013, 19:10:39 »
Rozumiem Matti dlaczego podpiales sie pod ten wlasnie temat... :D :D :D

Offline Matti32

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #100 dnia: 19 Sie 2013, 19:12:28 »
Do tych , którzy Mnie "krytykują" . ..   NIE znacie Mnie . ..   Z "góry", to Tylko PROSTACY "oceniają" . ..  "Rozum wykałaczki" ???   Ok - myśl sobie co tylko tam chcesz, w tej swojej główce . .. 
Prosiłem o POMOC .  Krytyka ?  Spójrzcie w lustro najpierw . ..

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #101 dnia: 19 Sie 2013, 19:25:56 »
Do tych , którzy Mnie "krytykują" . ..   NIE znacie Mnie . ..   Z "góry", to Tylko PROSTACY "oceniają" . ..  "Rozum wykałaczki" ???   Ok - myśl sobie co tylko tam chcesz, w tej swojej główce . .. 
Patrze i podoba mi sie to, co widze ;).

Tu nie chodzi o to, czy ktos krytykuje, czy nie. Po prostu rece opadaja, gdy czlowiek czyta Twoj post. Ty chyba zyjesz w swiecie fantazji, pokaz mi do niej droge, prosze, bo nawet moja bujna wyobraznia za Twoim tokiem myslenia nie nadaza :D.

Nie znamy Cie, fakt..., ale Twoj tekst duzo mowi o Tobie, Twoim podejsciu do zycia, Twoich wartosciach, priorytetach oraz o Tobie samym, jako czlowieku...

Prosisz o pomoc... a zobacz jak sam sie zachowujesz w zaledwie 2 swoim poscie. Ten tekst tez duzo powiedzial o Tobie... i choc mialam taki zamiar, to nie wiem teraz, bede sie musiala porzadnie zastanowic, czy chce mi sie wysilac i kliknac chociaz malym paluszkiem, by w jakikolwiek sposob Ci pomoc...
« Ostatnia zmiana: 19 Sie 2013, 20:09:52 wysłana przez aisak »

Offline Matti32

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #102 dnia: 19 Sie 2013, 19:38:26 »
aisak . ..    DWA posty i już Mnie "znasz" ???   No,no,no -  w Dziale Ezoteryki mogłabyś się zatrudnić . ..
Wróżka.
I niby JAK Się "zachowuję" ???   Poprosiłem o POMOC, Otrzymałem samą krytykę.  Mnie można obrażać NIE znając w ogóle ,a Ja nawet odpisać NIE mogę na powyższe ???   To jest wg ciebie "normalne" ???
NIE musisz Mi pomagać. NIC na siłę.  Łaski Mi NIE robisz.   Pomoc od SPRAWIEDLIWYCH i PRAWDZIWYCH Pochodzi .  NIE musisz udawać kogoś kim NIE jesteś . ..   Fantazja powiadasz ?.   Ok . ..
Peace dla twojego EGO.   Dobranoc.

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #103 dnia: 19 Sie 2013, 19:48:13 »
aisak . ..    DWA posty i już Mnie "znasz" ???   No,no,no -  w Dziale Ezoteryki mogłabyś się zatrudnić . ..
Wróżka.
I niby JAK Się "zachowuję" ???   Poprosiłem o POMOC, Otrzymałem samą krytykę.  Mnie można obrażać NIE znając w ogóle ,a Ja nawet odpisać NIE mogę na powyższe ???   To jest wg ciebie "normalne" ???
NIE musisz Mi pomagać. NIC na siłę.  Łaski Mi NIE robisz.   Pomoc od SPRAWIEDLIWYCH i PRAWDZIWYCH Pochodzi .  NIE musisz udawać kogoś kim NIE jesteś . ..   Fantazja powiadasz ?.   Ok . ..
Peace dla twojego EGO.   Dobranoc.
W Twoim przypadku 2 wystarczyly. Trzeci tylko potwierdzil obserwacje :).

Milych snow o raju utraconym ;) :D

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: 19 Sie 2013, 20:03:49 »
a co ty myslales ze ktos sie podpisze pod twoimi idiotycznymi gierkami .przeczytaj swoj pierwszy post ale czytaj go ze zrozumieniem.Jak uwazasz ze jestes tak zaradny to wsiadaj na prom i heja.Myslisz ze nie jest przykro jak sie idzie ulica i mija swojego rodaka smierdzacego ,obdartego i proszacego o pare koron.chcesz wstapic w ich szeregi prosze bardzo.Droga wolna .nie znam cie i noe mam zamiaru cie poznac.twoje zycie twoja brocha.i dosyc ze nieodpowiedzialny to jeszcze nerwowymadz typowe objawy Polaka ktory jeszcze tu nie jest a wrzuca .typowe dla odwaznych co tak naprawde czekaja na gotowca.jak bys byl tak bystry to powysylaj swoje cv,znajdz sobie pokoj i badz panem swojej sytuacji i spelniaj swoje marzenia.i jak zauwazylam odpisujesz na posty zamieszczone nizej nie wyzej
« Ostatnia zmiana: 19 Sie 2013, 20:37:06 wysłana przez myszka0807 »

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #104 dnia: 19 Sie 2013, 20:03:49 »

UWAGA na oszusta! Pan oglaszajacy sie jako tlumacz Thomas Membrum

Zaczęty przez NeelaDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 8305
Ostatnia wiadomość 16 Lip 2011, 13:07:27
wysłana przez roga
słyszelisciie o francuskej firmie .... Pan Buland

Zaczęty przez OSZYSTWO PO CAŁOŚCI !!!Dział Praca w Danii