Ogólne > Edukacja
Wyprawka szkolna
zpatentem:
--- Cytat: dania_d w 03 Sie 2013, 13:22:22 --- To będę doradzał POLITI. Oni nie dosyć że nie będą krytykować mojej pracy, pomocy to jeszcze mi zapłacą za najdrobniejsze doniesienie 500 kr.
--- Koniec cytatu ---
skad ty to wytrzasnales? To by policja musiala zatrudnic z 500 ludzi do przyjmowania donosow wzamian za 500kr.
Pierwsze donosy pisz na forumowych sprzedawcow nalogowo tu sprzedajacych "rabniete" rowery, rope naftowa i dziesiatki litrow farb.
No i jak ci sie uda znalezc przestepce to bedziesz sie musial zwolnic na pare godzin z pracy (dostaniesz jakies grosze za stracony zarobek) bo to obowiazek swiadka, no i spojrzec w oczy zlodziejom (beda na pewno probowali groznie wygladac :) ). W pracy, bez watpienia bedziesz wyrozniony za obywatelska postawe :)
aisak:
--- Cytat: dania_d w 31 Lip 2013, 23:19:50 ---Jeśli bym sie kabusewał takimi kategoriami jak ty to na pewno bym tak myślał jak ty. Kolega Ak21 wyraźnie powiedział, że na pewno nie kupi się dziewczynce madpakke dla przedszkolaka, czy dla chłopca madpakke w wzorki z filmu gdzie on tego nie lubi. No ale cóż na szczęście moje dzieci nie chodzą z dziećmi happybetti bo dopabuse to byłby obciach. Ale tak to fakt forum upada przez takich ludzi bo człowiek chce coś tam czasami pomóc to znajdzie się zaraz jakiś idiota czy idiotka. Że jaki to ten rząd............. Ale podczas wyborów siedział z dupą na kanapie i pił i narzekał jak to jest źle.
Kiedy ci ludzie przestaną myśleć kategoriami PGR ?
--- Koniec cytatu ---
Czy Ty czytasz, to, co napiszesz przed wyslaniem? Bo mam powazne watpliwosci.
"Idiota, idiotka, dupa, obciach...". Rozumiem, ze w ten sposob probujesz poprowadzic forum na wlasciwe tory?
Gratulacje, nie przeszkadzaj sobie.... ;) :D!
Idris:
--- Cytat: happybeti w 03 Sie 2013, 19:13:57 ---Cóż, Idrys...mogłabym powiedziec, że "kto jest bez grzechu..." ;)...
Przyczepiłam się, bo tak to zinterpretowałam, tak to zabrzmiało dla mnie . Skoro piszący nie wyraża się dostatecznie jasno, skoro jest miejsce na interpretację wypowiedzi, skąd te pretensje do mnie, że powiedziałam, co myślę o takiej postawie ?
Przecież w całym tym wątku wy wszyscy tez oceniacie mnie, moje podejście i interpretujecie po swojemu moje słowa. No i ok- staram się bronić swojego stanowiska, na tyle merytorycznie i nie zniżając się do obrzucania nie zgadzającego się ze mną inwektywami, na ile się da. O co kaman? Macie inne zdanie, nie podzielacie mojego- ok, miejcie :). Jak juz pisałam, "przyczepiłam się ", mając nadzieję na ogólniejszą dyskusję- tak, naiwniara, hehe ;D.
BTW, widzę, że tylko Psycho kojarzy, co miałam na myśli ;).
Z nadziei na dyskusję i wymianę poglądów zrezygnowałam 8)
--- Koniec cytatu ---
Ano stąd, że gdy już piszący uscislil o co mu chodziło Ty brniesz dalej ze swoim " nie, nie uważam, że popełniłam błąd" i " oczywistą oczywistością"
Co do dyskusji nad obciachowoscia wkładu do madkasse - nie przesadzajmy. Każdy wkłada to na co portfel i wyobraźnia pozwala. Tutaj też będziemy wprowadzać podzialy?
happybeti:
Ano, jak juz mówiłam- jedynie Psycho wie, o co mi chodziło 8)
remek:
--- Cytat: Idris w 03 Sie 2013, 21:15:01 ---Ano stąd, że gdy już piszący uscislil o co mu chodziło Ty brniesz dalej ze swoim " nie, nie uważam, że popełniłam błąd" i " oczywistą oczywistością"
Co do dyskusji nad obciachowoscia wkładu do madkasse - nie przesadzajmy. Każdy wkłada to na co portfel i wyobraźnia pozwala. Tutaj też będziemy wprowadzać podzialy?
--- Koniec cytatu ---
Jak masz wkład madkasse niekoszerny, to mogą być podziały. No i z tą świniną uwazał bym jednak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej