Ogólne > Edukacja

zmiana dyplomy z polskiego na duński

<< < (5/8) > >>

kayutek:
Psychopata, zona pracuje jako pedagog czy assistent?
Komentarzy wczesniejszych nie bylo, sa teraz: z kolezanki na "mellemleder" to niektorych gryzie ;)
Zreszta...droga do pedagoga latwa nie byla, pare semestrow studiowalam po raz drugi zanim mi papierki zatwierdzili  ???

psychopata:
Asystent.

No domyslam sie, ze kolezanki gryzie, straszna musi byc praca w takim babincu ;) U zony na dwanascioro pracownikow jest tylko dwoch facetow, nie wiem, jak oni wytrzymuja.

aisak:

--- Cytat: psychopata w 14 Sie 2013, 21:09:09 ---Asystent.

No domyslam sie, ze kolezanki gryzie, straszna musi byc praca w takim babincu ;) U zony na dwanascioro pracownikow jest tylko dwoch facetow, nie wiem, jak oni wytrzymuja.

--- Koniec cytatu ---
Podobnie jak w polskich szkolach i przedszkolach. Normalka :D

kayutek:
No babiniec, jak kazda instutucja pedagogiczna. My facetow mamy 3 na 18. Wytrzymuja dzielnie, odprowadzaja po imprezach i woza taksowkami pijane studentki po pogotowiach ;)

Wydurniac sie mozna z dyplomem jak najbardziej i robic nostryfikacje. Zwlaszcza, z doswiadczeniem z tutejszymi metodami pracy :)

psychopata:
Przekaze zonie, moze za jakis czas uzna, ze warto, poki co jest ok i chyba nie ma wiekszych ambicji. Ty konczylas pedagogike gdzie (nie chodzi mi o konkretna szkole, tylko bardziej, czy seminarium, czy uniwerek czy co tam jeszcze)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej