Ogólne > Rodzina ...

rodzina zastępcza

<< < (4/8) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 05 Wrz 2013, 00:07:32 ---Tak ja bylam swiadkiem jak syn mojego szefa klocil sie z matka.Gowniarz ma 16 lat .Tak darl ryja ze jak ja juz nie wytrzymalam to bylo bardzo glosno i jak dla mnie to wiedzialam ze zaraz zacznie sie najgorsze.tak darli oboje te geby ze piana im az szla .On rzucal po chalpie wszystkim co stalo na jego drodze i ona tez .W pewnym momencie dolecial do niej i tak ja popchnal ze na stole sie zatrzymala .Oczy wyszly mi z obrit .a ta pozbierala sie i zadzwonila po meza .Ten przyjechal po pol godzinie i baaaardzo spokojnie rozmawial ze synem.no kuzwa myslalam ze film ogladam.Potem usiedli wszyscy przy stole i cos tam jedli.Ja wystraszona na maxa a ta mi zaczela tlumaczyc ze tu nie Polska ze dzieci sie bije ze z dzieckiem trzeba rozmawiac .tak sobie tylko pomyslala dziecka nie wilno ALE DZIECKO MOZE?Czy Poæska naprawde slynie ze stosowania kar cielesnych?

--- Koniec cytatu ---
Tak, nie raz bylam swiadkiem. Male dziecko, duze dziecko wrzeszczace i bijace bezradnego rodzica ,a w koncu oddajace go do domu przytulnej starosci...

Oto Cywilizacja wlasnie ;)

psychopata:

--- Cytat: aisak w 05 Wrz 2013, 00:53:59 ---Tak, nie raz bylam swiadkiem. Male dziecko, duze dziecko wrzeszczace i bijace bezradnego rodzica ,a w koncu oddajace go do domu przytulnej starosci...

Oto Cywilizacja wlasnie ;)

--- Koniec cytatu ---
No, nie to co u nas w Polsce, gdzie dzieci z miloscia, troska i oddaniem opiekuja sie starymi rodzicami, zgodnie z czwartym przykazaniem.

aisak:

--- Cytat: psychopata w 05 Wrz 2013, 00:55:43 ---No, nie to co u nas w Polsce, gdzie dzieci z miloscia, troska i oddaniem opiekuja sie starymi rodzicami, zgodnie z czwartym przykazaniem.

--- Koniec cytatu ---
Ja tam nie interesuje sie porownaniami jak jest w Polsce, Chinach czy na Czarnym Ladzie. Mnie interesuje, kto po dunskich dzieciakach bezstresowo wychowywanych posprzata teraz burdel w moim domu :o. Bo ja tego nie rusze :D

myszka0807:
Ha ha ha daj ogloszenie na polonie.jaka ty bezradna jestes.ponoc jest tam bezrobocie .Wiec jeden drugiemu pomoze.Do dziela aisak ;D

Jomir:

--- Cytat: psychopata w 05 Wrz 2013, 00:55:43 ---No, nie to co u nas w Polsce, gdzie dzieci z miloscia, troska i oddaniem opiekuja sie starymi rodzicami, zgodnie z czwartym przykazaniem.

--- Koniec cytatu ---

Nooo... Jak na przyklad tutaj:
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-zabil-babcie-mlotkiem-cialo-schowal-pod-podloga,nId,1006753

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej