nie wysilaj się koleżko... bez tego masz uznanie u trzech osób. Bawcie się dobrze i grzecznie sobie przytakujcie lewacy. Jesteście oderwani od rzeczywistości, a Wasza "Najjaśniejsza" jest wybitnym tego przykładem. Na szczęście znam kilka miejsc w sieci , gdzie można normlnie porozmawiać, niekoniecznie mając takie samo zdanie na dany temat. Podobnie jak "Najjaśniejsza" happybeti, jesteś hipokrytą... Skoro tak wszystkich, bez wyjątku, kochacie i uwielbiacie, bo tak Wam nakazuje Wasza lewacka "tolerancyjność", to dlaczego z taką zajadłością atakujecie i obrażacie mnie ? Tylko dlatego że jestem sam ? Mógłbym tu przyprowadzić kilka ciekawych osób. Są to ludzie, którzy takich "dyskutantów" łykają w całości jeszcze praed śniadaniem , że nie wspomnę o happybeti... Ale dla trójki lewaków nie warto im zaprzątać głowy. Zresztą forum też szału nie robi. Bawcie się dobrze, ja nie mam czasu na takie przepychanki. Nie sil się na odpowiedź bo już tu nie wejdę... Chyba że koniecznie musisz zagłuszyć resztki swojego sumienia to proszę bardzo, walnij jakąś błyskotkiwą wiązanką, od której happybeti się uśmiechnie
Co prawda nie podejrzewam jakiejś "zmowy" i "TWA" , uznaję, ze naturalną rzeczą jest, iż znajdzie się w gronie Forumowiczów kilka osób o zblizonych poglądach, ale przypomne, iż "po Twojej stronie barykady" w dyskusji byli :lonewolf, Tajga, Vordingborg,cwsm, trochę spooky, pojawił się ostatni jakiś "lukas" , a jakby mi się chciało przejrzać wątki, to zapewne jeszcze parę nicków bym mogła wymienić. Więc jakie "sam "

Co do "obrażania" - pisze to człowiek, który w każdym poście obdarza mnie i tych, którzy myslą podobnie jak ja, albo sa dociekliwi (jak zpat) , barwnymi, aczkolwiek powtarzającymi się epitetami

.
Prośba osobista do Moderatora :
Nie usuwaj, proszę , jego obraźliwych postów .
Niech wiszą i wystawiają mu świadectwo

Dowcip rysunkowy pasuje w 100%