Regionalne > Århus, Aalborg ...
proszę o poradę
Solvej:
W grupie łatwiej prawda ? :-X
lilia:
:-[ ... zwłaszcza, że prowokacja zupełnie nietrafiona, ponieważ zgadzam się całkowicie z rogą.
Jomir, niezwykle rozczarowuje mnie Twoja postawa, żałosne wycieczki osobiste, zaciętość, prowokacje, które niczego nie wnoszą i do niczego nie prowadzą. Tak nie zachowuje się człowiek dorosły, a już na całkiem nie człowiek na poziomie, za którego jednak Cię uważałam. Podczas dysput z Tobą traktowałam Cię jak godnego siebie przeciwnika, teraz widzę, że się myliłam. I jest mi przykro.
"Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem"- zwłaszcza w takich przypadkach. Jomir- i tę sentencję kieruję do Ciebie.
Zajmij się, proszę, doradzaniem ludziom- jeśli potrafisz, sprawami ważniejszymi, pisz tam- gdzie potrafisz "budować", a nie tylko niszczyć.
Jomir:
;D
roga:
--- Cytat: lilia w 04 Mar 2010, 11:36:05 --- :-[ ... zwłaszcza, że prowokacja zupełnie nietrafiona, ponieważ zgadzam się całkowicie z rogą.
Podczas dysput z Tobą traktowałam Cię jak godnego siebie przeciwnika, teraz widzę, że się myliłam. I jest mi przykro.
--- Koniec cytatu ---
[Posted on: 04 Mar 2010, 13:15:33]
A ja taki naiwny myslalem, ze tutaj na forum jestesmy w jakis sposob "przyjaciolmi", ktorzy probuja sobie nawzajem pomoc.
Przyslowei mowi - czlowiek uczy sie cale zycie.
lilia:
--- Cytat: roga w 04 Mar 2010, 13:17:48 ---
[Posted on: 04 Mar 2010, 13:15:33]
A ja taki naiwny myslalem, ze tutaj na forum jestesmy w jakis sposob "przyjaciolmi", ktorzy probuja sobie nawzajem pomoc.
Przyslowei mowi - czlowiek uczy sie cale zycie.
--- Koniec cytatu ---
roga, też tak myślałam. Niestety, doświadczenia z Jomir, tę naiwność zweryfikowały :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej