Regionalne > Århus, Aalborg ...

proszę o poradę

<< < (7/11) > >>

Solvej:
W grupie łatwiej prawda ?  :-X

lilia:
   :-[  ... zwłaszcza, że prowokacja zupełnie nietrafiona, ponieważ zgadzam się całkowicie z rogą.

Jomir, niezwykle rozczarowuje mnie Twoja postawa, żałosne wycieczki osobiste, zaciętość, prowokacje, które niczego nie wnoszą i do niczego nie prowadzą. Tak nie zachowuje się człowiek dorosły, a już na całkiem nie człowiek na poziomie, za którego jednak Cię uważałam. Podczas dysput z Tobą traktowałam Cię jak godnego siebie przeciwnika, teraz widzę, że się myliłam. I jest mi przykro.

"Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem"- zwłaszcza w takich przypadkach. Jomir- i tę sentencję kieruję do Ciebie.
Zajmij się, proszę, doradzaniem ludziom- jeśli potrafisz, sprawami ważniejszymi, pisz tam-  gdzie potrafisz "budować", a nie tylko niszczyć.

Jomir:
 ;D

roga:

--- Cytat: lilia w 04 Mar 2010, 11:36:05 ---   :-[  ... zwłaszcza, że prowokacja zupełnie nietrafiona, ponieważ zgadzam się całkowicie z rogą.

Podczas dysput z Tobą traktowałam Cię jak godnego siebie przeciwnika, teraz widzę, że się myliłam. I jest mi przykro.

--- Koniec cytatu ---

[Posted on: 04 Mar 2010, 13:15:33]
A ja taki naiwny myslalem, ze tutaj na forum jestesmy w jakis sposob "przyjaciolmi", ktorzy probuja sobie nawzajem pomoc.
Przyslowei mowi - czlowiek uczy sie cale zycie.

lilia:

--- Cytat: roga w 04 Mar 2010, 13:17:48 ---

[Posted on: 04 Mar 2010, 13:15:33]
A ja taki naiwny myslalem, ze tutaj na forum jestesmy w jakis sposob "przyjaciolmi", ktorzy probuja sobie nawzajem pomoc.
Przyslowei mowi - czlowiek uczy sie cale zycie.

--- Koniec cytatu ---

roga, też tak myślałam. Niestety, doświadczenia z Jomir, tę naiwność zweryfikowały  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej