Regionalne > Århus, Aalborg ...

proszę o poradę

<< < (8/11) > >>

kamila:

--- Cytat: lilia w 04 Mar 2010, 19:26:14 ---roga, też tak myślałam. Niestety, doświadczenia z Jomir, tę naiwność zweryfikowały  :-X

--- Koniec cytatu ---

Jaka wygodna musi byc taka umiejetnosc interpretowania kazdego tekstu po swojemu, wbrew jego oczywistemu znaczeniu i wbrew intencjom autora.

lilia:
 :o

roga:

--- Cytat: lilia w 04 Mar 2010, 19:26:14 ---roga, też tak myślałam. Niestety, doświadczenia z Jomir, tę naiwność zweryfikowały  :-X

--- Koniec cytatu ---
Ubolewam nad faktem, ze forum w niektorych przypadkach, a jest ich sporo, jest plaszczyzna na ktorej uzytkownicy usiluja "nawracac niewiernych", czesto w sposob trudny do zaakceptowania (bynajmniej przeze mnie), stosujac tzw. niedozwolone chwyty i wolnoamerykanke. Moja wypowiedz nie byla skabusewana do jednej konkretnej osoby, ale raczej do generalnie panujacej atmosfery i to nie tylko w tym watku. A tak prawde mowiac, zdrowa i konkstruktywna krytyka jest jak najbardziej pozyteczna, jezeli potrafi sie wyciagnac z niej wnioski. "Rozmawiajmy" na forum jak przystalo na ludzi kulturalnych.
Oczywiscie forum jest otwarte dla wszystkich, ale sami wybieramy na czyje posty chcemy odpowiadac. 

willy:
... normalnie brak słów ...

@ae@:
......Jomir, niezwykle rozczarowuje mnie Twoja postawa, żałosne wycieczki osobiste, zaciętość, prowokacje, które niczego nie wnoszą i do niczego nie prowadzą. Tak nie zachowuje się człowiek dorosły, a już na całkiem nie człowiek na poziomie, za którego jednak Cię uważałam. Podczas dysput z Tobą traktowałam Cię jak godnego siebie przeciwnika, teraz widzę, że się myliłam. I jest mi przykro.

"Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem"- zwłaszcza w takich przypadkach. Jomir- i tę sentencję kieruję do Ciebie.
Zajmij się, proszę, doradzaniem ludziom- jeśli potrafisz, sprawami ważniejszymi, pisz tam-  gdzie potrafisz "budować", a nie tylko niszczyć......

Lilia, droga ty moja nas naprawde nie interesuje co cie rozczarowalo a co zachwycilo, to czy sie mylisz czy nie tez dla innych

forumowiczów nie ma najmniejszego znaczenia, jesli cos chcesz do kogos kabusewac - rób to prywatnie, nas innych twoje

prywatne anse nie interesuja, nie po to tu jestesmy, forum jest otwarte dla WSZYSTKICH co takze administrator ci juz

wczesniej wyjasnil i nie tobie decydowac kto gdzie i co moze pisac.

Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
:-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej