poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY  (Przeczytany 75694 razy)

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +34/-32
Odp: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
« Odpowiedź #60 dnia: 04 Lut 2012, 12:16:31 »
Psychologowie mówili aby nie oceniać, bo każdy ma inna psychikę i inaczej reaguje. Jeden z wypadku samochodowego ucieknie a jeszcze inny będzie opanowany i zadzwoni po pomoc. 
Adriana,  przecież nie jedne młode malzenstwo, albo i starsze, daje dzieci do dziadków,chciazby na weekend, aby sobie poszaleć ze znajomymi, w końcu rodzicielstwo nie oznacza rezygnacji ze wszystkiego (?)Nie jedna matka odzwyczaja szybko od karmienia piersią bo to tez jest uwiązanie i nie pozwala na nocne imprezy. Ja tego nie chwale, absolutnie, żeby nie było :)
A moze ta historia uczuli innych i beda zwracać uwagę co dzieje się u sasiadow obok? Czy dziecko, ktore wciaz płacze nie potrzebuje pomocy?
Żal mi tej Madzi i łzy się do oczu cisna, bo w niczym nie zawiniła, ale niestety, to nie pierwsze i ostanie dziecko, które traci życie przez najbliższe osoby :(

Jeszcze troche i bedzie wszystko wyjasnione, a matka bedzie sprawiedliwie ukarana!

Offline dysza2412

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #61 dnia: 04 Lut 2012, 13:02:01 »
Zareklamowalam i skonczylo sie za kilka minut :)

Nie wiadomo w co juz wierzyc, Rutkowski zle mowi o policjantach a policjanci o Rutkowskim, ze niby gwiazdora z siebie robi, ale jak dla mnie najbardziej prawdomowny jest jasnowidz Jackowski , tu w linku o Jego wizji ...
http://wiadomosci.wp.pl/title,Smierc-Magdy-to-byla-zaplanowana-akcja-nie-wypadek,wid,14224130,wiadomosc.html

Juz mnie meczy ten temat, moglby sie juz wreszcie zakonczyc ! :(
Odnosząc się do linku...Jackowski rozwiązał tak naprawdę tę zagadkę, wskazał gdzie znajduje się ciało dziewczynki, mówił też, że mała nie żyje...Pozostaje kwestia "osoby-mężczyzny", która rzekomo pomagała matce Madzi...Nic więc dziwnego, że rodzice nie chcieli jego pomocy....Coś w tym jednak jest....

Offline adriana1983

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +13/-27
« Odpowiedź #62 dnia: 04 Lut 2012, 15:13:09 »
Psychologowie mówili aby nie oceniać, bo każdy ma inna psychikę i inaczej reaguje. Jeden z wypadku samochodowego ucieknie a jeszcze inny będzie opanowany i zadzwoni po pomoc. 
Adriana,  przecież nie jedne młode malzenstwo, albo i starsze, daje dzieci do dziadków,chciazby na weekend, aby sobie poszaleć ze znajomymi, w końcu rodzicielstwo nie oznacza rezygnacji ze wszystkiego (?)Nie jedna matka odzwyczaja szybko od karmienia piersią bo to tez jest uwiązanie i nie pozwala na nocne imprezy. Ja tego nie chwale, absolutnie, żeby nie było :)
A moze ta historia uczuli innych i beda zwracać uwagę co dzieje się u sasiadow obok? Czy dziecko, ktore wciaz płacze nie potrzebuje pomocy?
Żal mi tej Madzi i łzy się do oczu cisna, bo w niczym nie zawiniła, ale niestety, to nie pierwsze i ostanie dziecko, które traci życie przez najbliższe osoby :(

Jeszcze troche i bedzie wszystko wyjasnione, a matka bedzie sprawiedliwie ukarana!

moja droga tak wszystko ok dac dziadkom pod opieke, ale moja droga nie znikac z oczu dziecka 6 miesiecznego na dwa tygodnie, ktore to w takim wlasnie okresie potrzebuje matki, karmienia cycem, i bliskosci oraz milosci, tego zadni dziadkowie ci w tak wczesnym wieku nie zastapia. pozniej to ok. ja synka ale mial skonczone 3 latka wyslalam do polski na dwa tygodnie do dziadkow pierwszy raz. ale mial 3 latka nie 2 lub 3 miesiace czy pol roczku. A to jest ogromna roznica! Ich zachowanie pokazalo brak dojrzalosci rodzicielksiej.

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #63 dnia: 04 Lut 2012, 15:53:35 »
Ja Jej wcale nie usprawiedliwiam , Adriano.
Ja swoje dzieci, zostawilam pierwszy raz, przed BN, na dwie noce z dziadkami, bo sie z mezem do SPA wybralismy :P

inna

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 04 Lut 2012, 16:13:38 »
http://www.facebook.com/index.php?lh=Ac8iihBZ_sBa1eHN#!/photo.php?fbid=102804396444270&set=a.102804023110974.2541.100001441301356&type=3&theater

Mi sie wydaje ze oni obydwoje stoja za tym. To jest link ojca fcb ta fotka mowi wszystko za siebie. 

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #65 dnia: 04 Lut 2012, 16:19:20 »
a ta fotka tez cos mowi, Inna ?  http://img191.imageshack.us/img191/5845/kiss0.jpg

inna

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 04 Lut 2012, 16:22:48 »
solvaj apropos ja pisze o ojcu a nie o matce.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #66 dnia: 04 Lut 2012, 16:22:48 »

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #67 dnia: 04 Lut 2012, 16:26:04 »
rozumiem, rozumiem Inna :) A ktos teraz pisze, ze On nie byl ojcem Madzi  ??? :o

ludzie...ludzie...

TVN 24 -konferencja pr.

MalaCzarna

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: 18 Mar 2012, 13:20:42 »
"Rano wstaję i szukam butelki, żeby zrobić Madzi mleko"

RODZICE MADZI W WYWIADZIE DLA TVN24

http://www.tvn24.pl/-1,1738432,0,1,rano-wstaje-i-szukam-butelki--zeby-zrobic-madzi-mleko,wiadomosc.html

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 242
  • Reputacja: +16/-12
« Odpowiedź #69 dnia: 18 Mar 2012, 18:33:28 »
Nie wiem, jak mam rozumiec wypowiedz matki Magdy:

...Pytana, dlaczego od razu nie powiedziała rodzinie o tym, co tak naprawdę się wydarzyło stwierdziła: - Dla dobra śledztwa nie odpowiem na to pytanie...

Dla dobra sledztwa ??
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #70 dnia: 18 Mar 2012, 18:38:51 »
Na podstawie tej historii ma powstać film za co rodzice zgarną okrągłą sumkę . Więc dlaczego zdradzać scenariusz... Media ich lansują  http://wiadomosci.onet.pl/temat/sprawa-madzi/najnowszy-wywiad-z-rodzicami-madzi-jestem-wyzywany,1,5061645,wiadomosc.html  I kto tu jest ofiarą?
« Ostatnia zmiana: 18 Mar 2012, 18:56:46 wysłana przez vordingborg »

MalaCzarna

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: 18 Mar 2012, 20:30:16 »
Nie wiem, jak mam rozumiec wypowiedz matki Magdy:

...Pytana, dlaczego od razu nie powiedziała rodzinie o tym, co tak naprawdę się wydarzyło stwierdziła: - Dla dobra śledztwa nie odpowiem na to pytanie...

Dla dobra sledztwa ??

Wiesz,ja zwróciłam na to samo uwagę ! hmm...dla dobra śledztwa ? Ale może jest na to jakieś logiczne wyjaśnienie...sama nie wiem.

Dlaczego nie powiedziała ?  Dla mnie  niezależnie od tego jaka jest prawda,bo pewnie nigdy się nie dowiemy,wniosek jest jeden:
Dbajmy o dobre relacje rodzinne,aby w razie nieszczęścia nasi bliscy mieli w nas wiarę,że im pomożemy,a nie potępimy! 
« Ostatnia zmiana: 18 Mar 2012, 21:06:40 wysłana przez MalaCzarna »

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #72 dnia: 19 Mar 2012, 18:55:53 »
A po czemu Wiedźmin usunął mojego posta?  Przecież poprosiłem o poradę  i ....Gdzie jest seba 08 ??? takie mnie dziś pytania nurtują  :-\
ps.. varszafiak dzięki za +
« Ostatnia zmiana: 19 Mar 2012, 19:29:19 wysłana przez vordingborg »

Offline willy

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 19
  • -Otrzymane: 90
  • Reputacja: +37/-31
  • JMP $E477
    • Status GG
« Odpowiedź #73 dnia: 19 Mar 2012, 19:10:58 »
Twój post zost został usunięty. Był raportowany.
"Broń jest narzędziem strachu.
Nie przystoi Mędrcowi."

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #74 dnia: 19 Mar 2012, 19:13:06 »
A co to znaczy raportowany, bo była to tylko ironia zaistniałej sytuacji.

Zresztą powiem że byłem w szoku, a dzieciak to nie piłka "nie odbija się".
« Ostatnia zmiana: 19 Mar 2012, 19:48:20 wysłana przez vordingborg »

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #74 dnia: 19 Mar 2012, 19:13:06 »

Koleżanka, Kolega dla 8 miesiecznej dziewczynki, Horsens

Zaczęty przez artur.wp.plDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 5473
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2016, 15:27:24
wysłana przez artur.wp.pl