Juhuuuu !
Wrocilem !
Wasz mentalny faszysta jest tutaj znowu

Cejrowski nie jest moim autorytetem - zacytowalem jego wypowiedz, a ty dorobilas cala historie. Juz ci wymienie ludzi, ktorych bardzo lubie sluchac - Michalkiewicz, Zybertowicz, L. Zebrowski - jak dla mnie czolowka. Inteligencja, humor, ladna polszczyzna.
A kto komune bronil w Wyborczej jak nie Michnik ? Nie chce komuny, ALLLEEEE i tu 10 punktow za tym, ze komuna nie byla zla. I nie martw sie - czytalem Daviesa, Michnika, GW, ogladalem TVN itd. Nie powtarzam, a mam oglad na sytuacje. Michnik po polsku cienko mowi i ta cecha juz mnie w nim odstrecza. A jego spotkania z Urbanem, Stokrotka w Radiu Polskim to juz legenda. Wybielanie komunistow, pisanie pokretnie o faktach, chlanie wody w Magdalence ze zbrodniarzami i wiele innych FAKTOW, a nie jakichs wymyslow. A, ze siedzial w wiezieniu ? Co z tego ? A to, ze mieszkal na osiedlu w Wawie gdzie mieszkalo cale creme de la creme czerwone ? Skad on tam sie wzial ? Trzymajmy sie prosze faktow i tego co ci ludzie zrobili i jacy sa.
Kaczynski - mozna zarzucic mu wiele, ale na pewno nie brak idei i pogladow polaczonych z inteligencja i trzezwym spojrzeniem na przyszlosc. Przeczytaj sobie "Przemysl pogardy", to wtedy pogadamy. I nie jest on tez dla mnie autoryetetem, ale wierze, ze on jest w stanie pomoc Polsce i Polakom, ktorzy znalezli sie znowu w sytuacji jak sprzed wojny - z Zachodu Unia niszczy nas gospodarczo, a ze wschodu - hehe. Sami wiecie.
Konczac temat - pomijajac wasze zaczepki i chamstwo i chelpienie sie drwinami z kogos z innymi z forum, przypisywanie mi roznych negatywnych cech (tworzenie portretu psychologicznego) na podstawie paru postow w Internecie (traci o chorobe psychiczna, ktora mi sie zarzuca

), staranie sie osmieszyc moja osoba zamiast dyskutowac itp, itd - to dochodze do wniosku, ze takie osoby jak wy tutaj, bylyby w stanie z najwybitniejszych jednostek zrobic faszystow i idiotow. I oszolomow.
Gdyby nie ludzie z wizja, pogladami i jajami jak np Pilsudski (z niego zrobilibyscie tez psychola i faszyste), to Polski i moze Europy w tym ksztalcioe pewnie by nie bylo. Gdyby nie wzial dziadostwa pod but, to w 20 byloby po Polsce, a pozniej rozne srodowiska rozbilyby Polske od srodka. Ale, ze Pilsudski nie przejmowal sie takimi podobnymi do was z tamtrych czasow, to wzial towarzystwo za ryja, pozamykal w obozach w imie dobra Polski. Znajac was, to wedlug was powinen zrobic referundum i zapytac Polakow (oczywiscie nie obrazajac przy tym nikogo i zadnych mniejszosci (jak teraz pedziow i innych):
Czy zgadzacie sie drodzy rodacy na rozpierdalanie panstwa od srodka ?
Oczywiscie, ze sie zgadzamy - Pilsudski to faszysta i ciemnogrodzianin (ja tez nim jestem) - rozpierdalamy dalej.
A ten nieborak smial powiedziec NIE. To byl wybitny Polak mimo wszystko jego grzeszkow.
A co do waszej logiki - przykro mi, ale ja wyczuwam w waszych postach frustracje, nienawisc i pogrywajacy tam sobie w tle TVN24 z polskiej satelity albo weeb.tv
Koniec