poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY  (Przeczytany 75692 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

myszka0807

• Gość
Odp: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
« Odpowiedź #150 dnia: 04 Wrz 2013, 15:28:30 »
Kiedys tak bylo i to nie dzialalo, sa badania udowadniajace, ze kara smierci nie jest straszakiem. Poza tym, kim Ty jestes, panem Bogiem, zeby decydowac zyciu i smierci?
Wyrok 25 lat jest, moim zdaniem, sprawiedliwy.
no co ty?sprawiedliwy?ja jej nie skazalam na smierc tylko napisalam ze tak powinno byc.A KIM ONA JEST ZE MIALA PRAWO DECYDOWAC ZE DZIECKO MA NIE ZYC!!!to ze urodzila nie daje jej prawa decydowania w ktorym momencie moze zabic.!!!kazdy madry jak zabojczynia nie jest jego zona .

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #151 dnia: 04 Wrz 2013, 22:10:41 »
Beti, ona ma prawo do tantiem, np z ksiazki, filmu, Big Brothera z pobytu w celi. A nawet do poskarzenia sie i wygrania sprawy o to, ze cela byla za mala na jej wielkie celebryckie potrzeby ;)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: 04 Wrz 2013, 23:26:32 »
Taaaa a moze jeszcze raz na tydzie na sex?.

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #153 dnia: 04 Wrz 2013, 23:38:35 »
Taaaa a moze jeszcze raz na tydzie na sex?.
No ;). Tylko... dlaczego raz na tydzien?? :o :D
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: 04 Wrz 2013, 23:56:54 »
No ;). Tylko... dlaczego raz na tydzien?? :o :D
no nie wiem

Gazeciarz

• Gość

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: 06 Wrz 2013, 19:31:01 »
Przykre ze dziecko jest w te bajke wciagniete i dlatego nie jest smieszne.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #156 dnia: 06 Wrz 2013, 19:31:01 »

Gazeciarz

• Gość
« Odpowiedź #157 dnia: 06 Wrz 2013, 20:06:34 »
Przykre ze dziecko jest w te bajke wciagniete i dlatego nie jest smieszne.
To nie ma byc śmieszne... to nie dzial usmiech dnia.
Filmik zrobiony bez jakichkolwiek uczuc, dokładnie odzwierciedla poczynania "matki".

Offline Ania8520

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 31
  • -Otrzymane: 28
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #158 dnia: 06 Wrz 2013, 20:11:05 »
Witam :)

Również jestem za karą śmierci. Jak dla mnie ma ona pozytywy a w ogóle nie ma negatywów.
Przeludnienie w więzieniach zniknie i co niektórzy ludzie zaczną myśleć zanim coś zrobią.
Jak dla mnie śmierć za śmierć :)
Kodeks Hammurabiego się kłania.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: 06 Wrz 2013, 21:50:28 »
To nie ma byc śmieszne... to nie dzial usmiech dnia.
Filmik zrobiony bez jakichkolwiek uczuc, dokładnie odzwierciedla poczynania "matki".
no wybacz zeby z takiej tragedii bajki ukladac.ksiazki filmy bajki o takim potworze robia z niej celebrytke.

Offline psychopata

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 42
  • -Otrzymane: 211
  • Reputacja: +5/-2
« Odpowiedź #160 dnia: 07 Wrz 2013, 10:21:01 »
Również jestem za karą śmierci. Jak dla mnie ma ona pozytywy a w ogóle nie ma negatywów.
Zebym ja Cie dobrze zrozumial, Aniu. Mordowanie w majestacie prawa to dla Ciebie pozytyw, tak?
Cytuj (zaznaczone)
Przeludnienie w więzieniach zniknie
Nie zniknie, chyba ze smiercia chcesz karac wszystkich, ktorzy weszli w konflikt z prawem.
Cytuj (zaznaczone)
co niektórzy ludzie zaczną myśleć zanim coś zrobią.
Na czym opierasz to twierdzenie? Bo ja czytalem raport Amnesty, ktore powolywalo sie na szereg roznych badan, z ktorych jasno wynikalo, ze kara smierci nie ma funkcji odstraszajacej. Glownie dlatego, ze wiekszosc morderstw nie jest z gory planowana.
Cytuj (zaznaczone)
Jak dla mnie śmierć za śmierć :)
Ten usmieszek na koncu -- bezcenne...

Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare seks, hare seks, seks, seks, hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare hare
Hare siec, hare siec, piwo, seks, muza, hare ;)

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #161 dnia: 07 Wrz 2013, 10:33:09 »
Zebym ja Cie dobrze zrozumial, Aniu. Mordowanie w majestacie prawa to dla Ciebie pozytyw, tak?Nie zniknie, chyba ze smiercia chcesz karac wszystkich, ktorzy weszli w konflikt z prawem.Na czym opierasz to twierdzenie? Bo ja czytalem raport Amnesty, ktore powolywalo sie na szereg roznych badan, z ktorych jasno wynikalo, ze kara smierci nie ma funkcji odstraszajacej. Glownie dlatego, ze wiekszosc morderstw nie jest z gory planowana.Ten usmieszek na koncu -- bezcenne...

Psycho, nie rozumiem, usprawiedliwiasz niejako zabijanie nie w majestacie prawa bo nie planowane, a jednoczesnie potepiasz wyraz braku akceptacji spolecznej dla takich czynow, wyrazonej w karze smierci w majestacie prawa?????
Nawet nie pytam Cie co myslisz o dzialaniach w majestacie prawa w zakresie uzycia broni wzgledem przestepcow, bo pewnie tez bys zabronil.
Zolnierzom pewnie kazal bys grac w szachy, w ramach prowadzonych dzialan wojennych hehehe w koncu tez strategia i ktos wygrywa.
Przy calej mojej sympatii dla Ciebie to tu absolutnie sie z Toba nie zgodze.
Zgodze sie natomiast z Toba, ze aby taka kara obowiazywala a juz szczegolnie aby byla stosowana, to jej wymiar powinien miec charakter wyjatkowy i orzekana byc powinna przez wymiar sprawiedliwosci, ktorego w Polsce nie ma. Bo to co mamy to nie jest to, wiec nie mamy nic.
Z tym zgadzam sie w 100%, najpierw budowa rzeczywistego systemu sprawiedliwosci, nastepnie rozwazanie mozliwosci kary smierci.

Offline psychopata

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 42
  • -Otrzymane: 211
  • Reputacja: +5/-2
« Odpowiedź #162 dnia: 07 Wrz 2013, 10:39:04 »
Psycho, nie rozumiem, usprawiedliwiasz niejako zabijanie nie w majestacie prawa bo nie planowane, a jednoczesnie potepiasz wyraz braku akceptacji spolecznej dla takich czynow, wyrazonej w karze smierci w majestacie prawa?????
Nie, bylbym wtedy hipokryta. Potepiam kazde morderstwo, natomiast nie daje sobie prawa do decydowania, kto ma umrzec, a kto zyc.
Cytuj (zaznaczone)
Nawet nie pytam Cie co myslisz o dzialaniach w majestacie prawa w zakresie uzycia broni wzgledem przestepcow, bo pewnie tez bys zabronil.
Zolnierzom pewnie kazal bys grac w szachy, w ramach prowadzonych dzialan wojennych hehehe w koncu tez strategia i ktos wygrywa.
:) No, ja pacyfista jestem.
Cytuj (zaznaczone)
Przy calej mojej sympatii dla Ciebie to tu absolutnie sie z Toba nie zgodze.
Alez ja nie licze, ze kazdy sie ze mna zgodzi, licze natomiast, ze moze ktos sie chwile zastanowi.
Cytuj (zaznaczone)
najpierw budowa rzeczywistego systemu sprawiedliwosci, nastepnie rozwazanie mozliwosci kary smierci.
Kara smierci jest stosowana w krajach niedemokratycznych/religijnych w wiekszosci, wiec jakos watpie, czy oni maja "rzeczywisty" system sprawiedliwosci. Paradoksalnie, wsrod krajow z kara smierci sa tez Stany, najwieksza demokracja, za to z systemem lawy przysieglych, ktory sie nie sprawdza, moim zdaniem.
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare seks, hare seks, seks, seks, hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare hare
Hare siec, hare siec, piwo, seks, muza, hare ;)

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #163 dnia: 07 Wrz 2013, 11:01:39 »
Tak wiec, wspolne stanowisko juz "wypracowalismy" : system  ;)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #164 dnia: 07 Wrz 2013, 11:55:24 »
PSYCHO  tu chodzi oto zeby za takie morderstawa byla ta kara smierci.NIE JAK WYPADEK SAMOCHODOWY TYLKO ZA ODEBRANIE KOMUS ZYCIA.Wiem ze my prawa nie zmienimy ale pomysl malenstwo nie moglo sie bronic jaedna osoba ,,chora,,zadecydowala  o tym czy bedzie zylo!sprawa Szymonka kopane katowane nie mogl sie nawet bronic mogl plakac i cierpiec w czterech scianach.KONAL 3 DNI JEGO OSTATNIE 3 DNI ZYCIA -a co tam utopili w stawku .nie mozna tego przyjac za normalny wypadek za normalne morderstwo .to bylo ze szczegolnym okru ienstwem.czemu jak KATY TYCH DZIECI MOGLY ZDECYDOWAC O ICH ZYCIU MY NIE MOZEMY ZDECYDOWAC O ICH ZWYRODNIALCOW.az tak duzo tego nie ma wiec myle ze zbyt wiele tych wyrokow skazujacych na kare    smierci by nie bylo.taki ojczym Szymonka jakby udezyl ciebie ,kopnal i zadawal ciosy bys sie bronil bys nie raz nie dwa trafil go w gebe !to dziecko to tylko dziecko bezbronne

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #164 dnia: 07 Wrz 2013, 11:55:24 »

Koleżanka, Kolega dla 8 miesiecznej dziewczynki, Horsens

Zaczęty przez artur.wp.plDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 5473
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2016, 15:27:24
wysłana przez artur.wp.pl