no coz.... Ja holduje zasadzie starozytnej ,,Przyjezdzasz do Rzymu, nos sie jak Rzymianin,,
i chustki oraz burki sa wedlug mnie okropne..a przy tym sa dla mnie glupia manifestacja
no to albo chca byc w Europie i w ich krajach im sie nie podoba...albo nie chca
i niech mi slodka Asma nie wciska kitow, ze ,,oni biora swoja kulture ze soba,, bo biora jedynie religie, a kultury moim zdaniem to nie maja
maja religie...ale wszelkie objawy, symptomy kultury czy jakiejs twórczości niszcza w zarodku.
Jak tak jezdze autobusem....to duzo moge zaobserwowac...
np. ,,typowe oznaki tejze arabskiej kultury,, czyli spalone samochody przy drogach i na parkingach (Co im one przeszkadzaja, ze je tak pala?

)
baaaaaaaaaaaaaaaaardzo niekulturalne, wrecz chamskie muzułmanki, a wyniosle jak cholera - ktore wsiadaja do autobusu
chyba co 10 splami sie powiedzeniem dzien dobry, reszta probuje patrzec na mnie z gory
buhahha, tylko czasem sie robi problem
bo wiele z nich....nie potrafi czytac i pisac i wtedy sie musza odezwac. W ten sposob muzulmanki wlasnie regularnie z mina pseudo wazniaczki pytaja sie mnie ,,Jaki jestem autobus i gdzie jade,, A jak mowie, ze mam wielki znak na wyswietlaczu z numerem i miejscem docelowym, to machaja reka i wsciekle odchodza
boszzzzzzzzzzzzz..masakra
Nie chce sobie nawet wyobrazac jakie tam bakterie szaleja pod tymi chustami i burkmi i sukmanami do ziemi, kiedy temperatury zaczynaja 20 stopni C...
zadna religia niech mi tu nie machaja przed oczami, to zwykle n iechlujstwo i celebrowanie brudu
poza tym moze jestem z lekka skrzywiona, ale co poczac, jak mi dzieci arabskie w wieku (maksymalnie do 12 lat) regularnie niszcza autobusy i to w tej samej miejscowości oczywisice...ot tak dla zartu...
Moi koledzy arabscy ze szkoly chcac kiedys udowodnic,ze i nasza religia narzuca powazne ograniczenia..a nie tylko ich - jako przyklad podali, ze nie mozemy sie zenic z siostrami i kuzynkami
No Matko, moze byc gorzej?
takze....mnie nie przekonuja....sa przy tym sami najwiekszymi rasistami w Danii jakich znam
gorsi nawet od Dunczykow